• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ojeden Tirnaklariniz Sarardiysa Czm Burda!

valla benimkiler iğrenç görünüo ojeliyken muhteşem ama çıkarınca iğrenç:(
şimdi önerinizi gözöününde bulundurdum ve bütün tırnaklarıma diş macunu sürdüm bi saat falan bekelsin bakalım:S

çok güzel yöntemmişhihoyyyt.gerçekten işime yarar bu benim.
yarın bi macunlayayım tırnaklarımı kendilerine gelsinler-tatlicadiarzu-.saol canım paylaştığın içina.s

ya pardaon canım ama acaba merak ettim hangi diş macunu bu işi görür ben denedim pek işe yaradını söyleyemiycem canım biraz açarsan sevinirim

bende denemek istiyorum. sürekli oje sürdüğümden benimkilerde sapsarı oluyor. diş macununu deneyelim bakalım. nasıl olacak.

canım ya ben denedim ama çok etki etmedi bide tırnaklarımın rengini daha da soldurdu sanki :roflol:
kırmızı ojeleri çıkarmak için bi başlık açmıştım oraya da bakabilirsiniz ojenizi ince çoraba aseton dökerek silin pırıl pırıl çıkar bu da benden bi tavsiye ;)

teşekkürler aklımda bulunması cok ii oldu eee ojede kullanıyorum.:):):))))))
)

Oje için de çıkarmak için ıslak mendili kurutun üstüne aseton ve çıkarın... Sonuç mükemmel hiç yaymaz...
:dance:

çok ii bi fikir aslında ama diş macunu sadec surcezmi yoksa fırçalayalımmıda hangisi daha ii oluyor

deneyenler yazablir mi hangi marka diş macunu kullandılar ve etkisi ne oldu.eminm diş macunu markasınn da etkisi büyüktr.

Back