• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ojeden Tirnaklariniz Sarardiysa Czm Burda!

shaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2007
42
2
86
51
İstanbul
Eğer tırnaklarınız ojeden veya başka bir sebepten dolayı sarardıysa,tırnaklarınızın üzerine beyazlatıcı bir diş macunu sürün.Sonra bir kaba ılık su kayun ve parmaklarınızı içine batırın kıs bir süre bekleyin sonucu göreceksiniz.a.s

Bende bu formülü manikürcümden öğrenmiştim gerçekten çok işe yarıyor ben
çok denedim çok memnun kaldım.:dance:

TEŞEKKÜR EDERiM.
TIRNAKLARIMIN SARARMASINA BİR ÇÖZÜM BULAMAMIŞTIM.
KESİNLİKLE DENEYECEĞİM.
HATTA İŞYERİNDE DENESEM Mİ DİYE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM. tatlicadiarzu

SEVGİLER...

Bunun yanında avon un 7 gün oje sürmeden sabah akşam sürülen bir besleyicisi var o da hem beyazlatıyo hem sertleştiriyo tavsiye ederim

çokkkkkk tesekkr ederm paylasım içn cok mutlu oldum.tırnak kalemi bile aldım bi nebze olsun tırlaklarm beyazlar die ama hiçbi işe yaramadı..özellikle de kırmızı ojeden sonra cok kötü oluyo tırnaklarn hali.

denemekde fayda var...bir dört ay sürmedim ama yine başladım rengi kaçmadan
deneyeyim bare. pylaşm için saol

kızlar durup dururken tırnak sararmaz muhtelemen çok fazla oje sürüyorsunuz yada oje tırnağınızın üstünde çok kalıyor buna dikkat edin tırnak nefes alamadığı için sararıyor.

yves rocherin beyazlatıcı tınrak bakımı var kızlar sitede inceleyebilirsiniz oje gibi şeffaf sürdğüğünüz an farkı görüyorsunuz cok güsel kesinlikle öneririm kullanan bikaç kişininde güsel olduguna dair yorumlarıda okumustum bisitede..acıklama---Sarı ve mat tırnaklara karşı özel olarak formüle edilmiş limon ekstresi içeren bu bakım tırnakları anında beyazlatarak bakımlı tırnaklara shaip olmanızı sağlıyor. Tek başına, tırnak cilasının altına baz olarak veya Fransız manikürünün üzerine cila olarak kullanılabilir. Tırnaklarınız doğal güzelliğine kavuşması iin tek kat yeterli.

çokkkkkk tesekkr ederm paylasım içn cok mutlu oldum.tırnak kalemi bile aldım bi nebze olsun tırlaklarm beyazlar die ama hiçbi işe yaramadı..özellikle de kırmızı ojeden sonra cok kötü oluyo tırnaklarn hali.

evet kırmızı ojeden sonra tırnaklarıma bile bakmak istemiyorum ama sürmüyorum artık oje falan a.s

Bunun yanında avon un 7 gün oje sürmeden sabah akşam sürülen bir besleyicisi var o da hem beyazlatıyo hem sertleştiriyo tavsiye ederim

slmm bana o besleyicinin adını yazarmısın canım .uzun ve bakımlı tırnaklara cok ozeniyorum ama cok kırılıoo uzatamıorumbenneyaptımki

Bu konuda limon da çaredir arkadaşlar..Tırnaklarınızı limonla ovduğunuz vakit tırnaklarınız sarılıktan kutulur..
Ayrıca el sabunu tırnaklayınız ve bi süre bekleyiniz.Sonra tırnak fırçası ile az biraz fırçalayınız tırnaklarınız bembeyaz olacaktır..

Bende eski diş fırçama biraz macun sürerim ve üstünü içini bir güzel fırçalarım.
Durularkende fırçalarım, daha sonra ellerimi sabunlayıp yıkayıp kremlerim.
Daha beyaz ve daha bakımlı oluyor....
Fırça, tırnak etlerinede masaj yaparak yumuşamasını sağlıyor
hihoyyyt

Back