Oje ve tırnak cilası renkleri

bu renkleri çok beğendim de birşey dikkatimi çekti, fotograftaki tırnakların diplerine hiç oje gelmemiş, nasıl bu kadar düzgün çizgi halinde o kısma oje sürülmemiş merak ettim doğrusu :)

bu renkleri çok beğendim de birşey dikkatimi çekti, fotograftaki tırnakların diplerine hiç oje gelmemiş, nasıl bu kadar düzgün çizgi halinde o kısma oje sürülmemiş merak ettim doğrusu :)

manikürleri yeni baksana etleri çıkmamaış yeni maniküre yağlı boya fırçasıyla da sürsen düzgün oluyor oje sürmeden öncen tırnağa değdirmeden krem sür çok az, kremli yere değse de kalmıyor oje o zaman seninki de düzgün olur ya da elinde törpü olsun taşınca hemen al törpünün ucuyla.

Ama bunlar kendisi sürmemiştir hem manikürcü sürmüştür

kaynak:getchanailsdid.blogspot.com/

bu ürünü görmüşmüydünüz?ben yeni tanıştım.ojenizin üzerine sürdüğünüzde matlaştırıyor.fotoğraflarda görüldüğü gibi.benim hoşuma gitti

chanel in siyaha yakın simli bordosunda çok fena gözüm kaldı. bi gün zengin olursam alabilirim.
ayrıca dipten o kadar uzamış tırnakları ama ojeler hiç bozulmamış. kaliteden olsa gerek. benim elimde koyu renk oje 2 gün duruyo sonra uçlara yama yapıyorum mecburen. acılarııın çocuğuyuuum:kedi:

açık metalik gri'yi tek geçerim valla.ben de bugün aldım 3 tane hepsi de flormar numaraları;;;235 ten rengi gibi....374 açık pembe mi desem açık yavruağzı mı desem işte ikisinin ortası bir renk....15 metalik simli gül kurusu rengi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…