• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje ve tırnak cilası renkleri

DSC01443.JPG

kaynak:makeupbytiffanyd.blogspot

bu renkleri çok beğendim de birşey dikkatimi çekti, fotograftaki tırnakların diplerine hiç oje gelmemiş, nasıl bu kadar düzgün çizgi halinde o kısma oje sürülmemiş merak ettim doğrusu :)

bu renkleri çok beğendim de birşey dikkatimi çekti, fotograftaki tırnakların diplerine hiç oje gelmemiş, nasıl bu kadar düzgün çizgi halinde o kısma oje sürülmemiş merak ettim doğrusu :)

manikürleri yeni baksana etleri çıkmamaış yeni maniküre yağlı boya fırçasıyla da sürsen düzgün oluyor :D oje sürmeden öncen tırnağa değdirmeden krem sür çok az, kremli yere değse de kalmıyor oje o zaman seninki de düzgün olur ya da elinde törpü olsun taşınca hemen al törpünün ucuyla.

Ama bunlar kendisi sürmemiştir hem manikürcü sürmüştür

10222009+061.jpg

10222009+060.jpg

10222009+056.jpg

10222009+062.jpg

kaynak:getchanailsdid.blogspot.com/

bu ürünü görmüşmüydünüz?ben yeni tanıştım.ojenizin üzerine sürdüğünüzde matlaştırıyor.fotoğraflarda görüldüğü gibi.benim hoşuma gitti

chanel in siyaha yakın simli bordosunda çok fena gözüm kaldı. bi gün zengin olursam alabilirim.
ayrıca dipten o kadar uzamış tırnakları ama ojeler hiç bozulmamış. kaliteden olsa gerek. benim elimde koyu renk oje 2 gün duruyo sonra uçlara yama yapıyorum mecburen. acılarııın çocuğuyuuum:kedi:

açık metalik gri'yi tek geçerim valla.ben de bugün aldım 3 tane hepsi de flormar numaraları;;;235 ten rengi gibi....374 açık pembe mi desem açık yavruağzı mı desem işte ikisinin ortası bir renk....15 metalik simli gül kurusu rengi...

Back