- 14 Haziran 2011
- 79
- 44
- 98
- Konu Sahibi ENDLESSPHOENIX
-
oje fırçasına fazla almamaya gayret et, ojeyi sürmeye orta kısımdan başla böylelikle taşma riski en aza indirgenmiş olur.daha sonrada kenarlara sür taşarsa tırnağınla geç hemen kurumadan temizle kuruduktan sonra kenarlarında kalıntı olursa azcık bi pamuğu törpünün ucuna geçirip aseton dök nazikçe sil
Bende ojeyi taşırarak sürüyorum o şekilde tırnağa eşit gidiyor beyaz yer kalmıyor kuruduktan sonra tırnaklarımı ılık suyun ıcınde bekletıyrum sonrada kenarlarını keseliyorum harıka oluyor.Kuaforum bile uygulamaya başladı :)
aaaa süpersin valla :) keselemeyi nasıl yapıyorsun pekiii ?
bazen de ojeler, nasıl anlatsam bilemiyorki dalgalı oluyor diyim. hepsi aynı tonda tek renk halinde gözükmüyor yani tırnağın üstünde. fırçanon izi oluyor.. bu neden olur ? yoksaaa bende biraz beceri eksikliği mi var. :44:
ojeyi mumkun mertebe bir defada surmeye calis.buyuk ihtimal bi tirnagina ojeyi 2-3 defa batirarak suruyosun
aaaa süpersin valla :) keselemeyi nasıl yapıyorsun pekiii ?
bazen de ojeler, nasıl anlatsam bilemiyorki dalgalı oluyor diyim. hepsi aynı tonda tek renk halinde gözükmüyor yani tırnağın üstünde. fırçanon izi oluyor.. bu neden olur ? yoksaaa bende biraz beceri eksikliği mi var. :44:
Merhaba,
Tırnaklarım hep ojeli olsun istiyorum. ancak hiç bir zaman güzel oje süremiyorum.
kenarlara taşırmadan. çok güzel oje sürmenin pratik bir yöntemi var mı?
bana sakın süre süre uzmanlaşırsın demeyin. çünkü süremedikçe moralim bozuluyor ve hiç süremez oluyorum..
bende sorun yaşıyorum hemen bozuluyor ojelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?