• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje sürmek ??

ENDLESSPHOENIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
79
44
98
Merhaba,
Tırnaklarım hep ojeli olsun istiyorum. ancak hiç bir zaman güzel oje süremiyorum.
kenarlara taşırmadan. çok güzel oje sürmenin pratik bir yöntemi var mı?
bana sakın süre süre uzmanlaşırsın demeyin. çünkü süremedikçe moralim bozuluyor ve hiç süremez oluyorum..
:43:

oje fırçasına fazla almamaya gayret et, ojeyi sürmeye orta kısımdan başla böylelikle taşma riski en aza indirgenmiş olur.daha sonrada kenarlara sür taşarsa tırnağınla geç hemen kurumadan temizle kuruduktan sonra kenarlarında kalıntı olursa azcık bi pamuğu törpünün ucuna geçirip aseton dök nazikçe sil :12:

oje fırçasına fazla almamaya gayret et, ojeyi sürmeye orta kısımdan başla böylelikle taşma riski en aza indirgenmiş olur.daha sonrada kenarlara sür taşarsa tırnağınla geç hemen kurumadan temizle kuruduktan sonra kenarlarında kalıntı olursa azcık bi pamuğu törpünün ucuna geçirip aseton dök nazikçe sil :12:

çook teşekkür ederim. :)

Bende ojeyi taşırarak sürüyorum o şekilde tırnağa eşit gidiyor beyaz yer kalmıyor kuruduktan sonra tırnaklarımı ılık suyun ıcınde bekletıyrum sonrada kenarlarını keseliyorum harıka oluyor.Kuaforum bile uygulamaya başladı :)

Bende ojeyi taşırarak sürüyorum o şekilde tırnağa eşit gidiyor beyaz yer kalmıyor kuruduktan sonra tırnaklarımı ılık suyun ıcınde bekletıyrum sonrada kenarlarını keseliyorum harıka oluyor.Kuaforum bile uygulamaya başladı :)

aaaa süpersin valla :) keselemeyi nasıl yapıyorsun pekiii ?

bazen de ojeler, nasıl anlatsam bilemiyorki dalgalı oluyor diyim. hepsi aynı tonda tek renk halinde gözükmüyor yani tırnağın üstünde. fırçanon izi oluyor.. bu neden olur ? yoksaaa bende biraz beceri eksikliği mi var. :44:

bazen de ojeler, nasıl anlatsam bilemiyorki dalgalı oluyor diyim. hepsi aynı tonda tek renk halinde gözükmüyor yani tırnağın üstünde. fırçanon izi oluyor.. bu neden olur ? yoksaaa bende biraz beceri eksikliği mi var. :44:

ojeyi mumkun mertebe bir defada surmeye calis.buyuk ihtimal bi tirnagina ojeyi 2-3 defa batirarak suruyosun

Bende de aynı sorun oluyor, sanırım bu biraz da fazla kalın sürmekten kaynaklanıyor.

fırcaya cok fazla oje alma :)
bır defada sur ve eger fazla geldıyse yanlara paylastr kenarlara tasarsa da sılersın nolucak takma kafaya :34:

geçen gün youtube da tesadüfen bir video da "vazelin" sürün oje süremeden önce tırnak etlerine diyordu.
sanırım ete sürülen ojenin kolayca silinmesine yarıyor vazelin. denemedim. ancak paylaşmak istedim sizlerle. :)

İstediğin kadar taşır, hiç sorun değil.
Pamuklu kulak çöpünü asetona hafif batırıp taşırdığın yerleri onunla silebilirsin kenardan. :)

Merhaba,
Tırnaklarım hep ojeli olsun istiyorum. ancak hiç bir zaman güzel oje süremiyorum.
kenarlara taşırmadan. çok güzel oje sürmenin pratik bir yöntemi var mı?
bana sakın süre süre uzmanlaşırsın demeyin. çünkü süremedikçe moralim bozuluyor ve hiç süremez oluyorum..
:43:

bende sorun yaşıyorum hemen bozuluyor ojelerim

burada yazılan yöntemlerin hepsini deneyipte yine süremedim dersen birde bunu dene derim :34: $timthumb.php.jpg

gerçektende işe yarıyor yakaladınyakaladın sitesine bak derim :52:

Son düzenleme:
elinii masaya falan koy hiç hareket ettirme sonra ojenin fazlalıklarını şişeye hafifçe sıyır önce ortaya sonra yanlara sür canım :) yine de taşırırsan pamuklu çubuğu asetonlayıp dikkatlice sil :8:

bende oje sürme konusunda problemliyim başlığı görünce merak ettim başka yöntemler var mı diye
çoğunu daha önce denedim ama en çok oje sürmeden önce vazelin sürmen etkili oluyor

Back