ilknurgunebakan Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2016 4 1 35 9 Eylül 2016 Konu Sahibi ilknurgunebakan #1 Kızlar en sevdiğim gömleğime oje lekesi bulaştı? Nasıl geçer ya da geçer çözümü olan var mı?
NAVLEE Çok takıntılı.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 3.951 7.047 10 Eylül 2016 Konu Sahibi ilknurgunebakan #2 Aseton la silmeyi dene belki geçer benim çantama bi öğrencim dökmüştü onla çıkardım yalnız fermuar kısmında gitmedi pek
Aseton la silmeyi dene belki geçer benim çantama bi öğrencim dökmüştü onla çıkardım yalnız fermuar kısmında gitmedi pek
Pocahontas29 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 254 379 27 Eylül 2016 Konu Sahibi ilknurgunebakan #3 Uzayın leke çıkarıcı mendilleri var ondan bir dene istersen.Sprey şeklinde da satılıyor.
O oznurgulec Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Kasım 2016 3 0 38 26 Kasım 2016 Konu Sahibi ilknurgunebakan #4 ben poxy kullanıcısı olarak camasırımın uzerindeki oje lekesini poxy urunuyle cıkarttım kullanmanızı tavsiye ederim
ben poxy kullanıcısı olarak camasırımın uzerindeki oje lekesini poxy urunuyle cıkarttım kullanmanızı tavsiye ederim
NAZ22076 NAZ Kayıtlı Üye 20 Aralık 2010 225 236 38 17 Eylül 2017 Konu Sahibi ilknurgunebakan #5 ilknurgunebakan .!.: Kızlar en sevdiğim gömleğime oje lekesi bulaştı? Nasıl geçer ya da geçer çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben hic bir temizlik malzemesi kullanmadim. Lake beyaz riske atamazdim. Sadece beyaz silgi ile tertemiz oldu...
ilknurgunebakan .!.: Kızlar en sevdiğim gömleğime oje lekesi bulaştı? Nasıl geçer ya da geçer çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben hic bir temizlik malzemesi kullanmadim. Lake beyaz riske atamazdim. Sadece beyaz silgi ile tertemiz oldu...