• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oje kurutucu sprey

oje gibi fırçayla sürülen ama oje tam yaşken değil az kuruyunca sürülüyo
hem ojeyi koruyo hem ömrünü uzatıyo hem de parlatıyo
bi de benim en büyük sorunum resmi evraklarda tırnaklarım yüzünden
kırmızı çizgiler olmasıydı malum tırnaktaki ojeyi sürtünce kağıtta iz kalır
böyle bi sorun kalmıyo

Çok teşekkürler cevabın için. Ben de yeni yeni koyu renk ojelere geçmeyi başladığımdan dediğin korku oluyor, sınav kağıtlarına falan iz bırakmayayım diye çok dikkat ediyordum. O zaman çabuk kuruyan ojeler üzerine sürüleee diyoruz.:64:

kızlarrrr kurutucu spreyler sürdüğümüz ojeyi matlastırıyor bılgınız olsn...

Avon, Avon, Avonn!
Gerçekten bu konuda en iyisi o. Çünkü 3 kat ojeyi bile 30 snde kurutuyor. Avon'a önyargısı olanlar bile bi denemeli bence...

Ben Avonunkini aldım ama çok memnun değilim açıkçası :19: ,koyu renk ojeleri mecburen 2 kat sürmek gerekiyor.Bazen spreyi sıktıktan sonra 1 saat bekliyorum, sonra ellerimi soğuk suyla yıkayıp yatıyorum.Sabah kalktığımda tırnaklarımda izler oluyor :97:

golden rose quick dry'ımı aldım :8: hem de 3 tl :8:kullanınca da yazarımmm :8::8:

süper bir şeymiş bu :64: sürüp 10 dakika falan bekledim, 2 kat kırmızı ojenin üzerine, kağıt tuttum değdirdim bi şey yok, duşa girdim, havlular, saçımla uğraştım, yattım uyudum kalktım ay hala ne bi iz vardı ne çizgi :64:

bende aldım kullandım yag gibi bişey sonra ten onu zamanla çekiyor bende bordo kırmızı falan surunce suruyorum cabuk kurusun dıye, etkili oluyor

Kalyon marka aldım. Memnun değilim. Spreyi sıkıyorum elimde ve parmaklarımda deydiği yerleri kurutuyor.Hani kış mevsiminde eller kurur ya onun gibi.

Kullanmayacam bir daha

artık her markanın var ben flormar kullanıyorum memnunum gayet güzel.sprey değil ama oje gibi fırçalı

Kalyon marka aldım. Memnun değilim. Spreyi sıkıyorum elimde ve parmaklarımda deydiği yerleri kurutuyor.Hani kış mevsiminde eller kurur ya onun gibi.

Kullanmayacam bir daha

evet kalyon spreyde öyle bir durum var, parmaklar kupkuru ve beyaz oluyor.
ben oje iyice kuruduktan sonra bolca nemlendiriyorum.
yani kalyondan da, golden roseden de memnunum.
hangisini kullanırsam kullanayım, bir de soğuk suyun altına tutuyorum.
garanti olsun:32:

ben Kalyon'un tırnak nemlendiricili oje kurutucu spreyini kullanıyorum.Dediğiniz gibi kurutmuyor o.Mor olan.Watsons ve biçok kozmetikde var.Ayrıca kullanımı da şöyle.ojeden bir dakika sonra spreyi sıkıyorsun.İki dakika beklettikten sonra hafifçe siliyorsun.Benim gibi sabırsız ve oje bekletmekten hiç hoşlanmayan biri için gayet ideal bir ürün bence.

ben bu arada bir de flormar nail enamal dryer 150ml (oje kurutucu sprey) aldım.
kocaman bir kutu, bana kaç yıl gider bilmiyorum.
ben yeni çıktığı zamanlarda almıştım, sonradan küçük boyunu da çıkarmışlar.

en çok bunu beğendim.
ne parmakları bembeyaz kurutma yapıyor, ne de tortu.
kesinlikle tavsiye ederim.
fiyatı 8 tl falandı.

kızlar dün migrostan lady's secret isimli oje kurutucu spreyden aldım.fiyatını görünce almadan edemedim açıkçası.daha önce hiç kullanmamıştım eve gelince bi oje sürüp hemen fıslattım tabiki sonuç hüsran.sonra bi blogdan tam olarak nasıl kullanacağımı anladım ve denedim.sonuç mükemmel.:Dkoskoca oda spreyi kadar bi kutu 4,90tl. :D

kızlar dün migrostan lady's secret isimli oje kurutucu spreyden aldım.fiyatını görünce almadan edemedim açıkçası.daha önce hiç kullanmamıştım eve gelince bi oje sürüp hemen fıslattım tabiki sonuç hüsran.sonra bi blogdan tam olarak nasıl kullanacağımı anladım ve denedim.sonuç mükemmel.:Dkoskoca oda spreyi kadar bi kutu 4,90tl. :D

nasıl kullanılıyomus bende almak istiyorumda

merhaba ben de flormar ın oje kurutucu spreyini aldım kocaman bi şişe 8-9 tlydi

yalnız ben 2 kat ojemi sürüyorum 1-2 dakika bekliyorum belirli bir uzaklıktan sıkıyorum hem de az da değil

Sonuç: bu limon kokan sprey çokta bir işe yaramıyo. Sıkıp 1 saat sonra ojemin izlendiğini bilirim. Yada sabah kalktığımda iz olduğunu!! İlk sıktığımda soğuk bir his veriyor sonra etime gelen kısım kuruyor. Tırnağımın üstü yağlanıyo ve ojem matlaşıyor.

Ve ben bunların çok kimyasal olduğunu düşündüğüm için 5 dk sonra hemen yıkıyorum sıktığım yeri.

Sıkıp bekleyip tekrar sıktığım bile oluyor gene aynı.

Bendemi bir sorunvar acaba?

Spreyinden memnun olanlar bizi bir aydınlatsa nasıl kullandıkları hakkında?:49:

Back