oje kurutucu sprey

visneesuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
476
15
118
a.s.arkadaşlar, özellikle koyu renk oje sürdükten sonra, üzerine çabuk kurusun, parlasın ve daha kalıcı olsun diye sprey sıkıyorlar.
kullanan var mı, acaba gerçekten işe yarıyor mu.
işe yarıyorsa marka ve fiyat paylaşır mısınız...

evet annem kullanıyor ben hiç denemedim
annem geldiğinde bakarım markasına yazarım canım
fiyatı 7,5-10 arasıydı galiba 1-2 saat sonra cevap yazarım

cnm ben kullanıyrum ama sprey degıl aynı parlatıcı gıbı bıde ojenın uzun süre dayanmasını saglıyo cnm özellıkle ben hep kırmızı kullanıyorum gercekten cok uzun süre dayanıyoo cok memnunun adı golden rose qouık dry oje kurutucu ben bim den almıstım

evet annem kullanıyor ben hiç denemedim
annem geldiğinde bakarım markasına yazarım canım
fiyatı 7,5-10 arasıydı galiba 1-2 saat sonra cevap yazarım

çok teşekkür ederim, daha çok açık renkler tercih ettiğim için böyle bir şeye gerek duymadım ama, arada değişiklik yapmak istiyorum ve koyu renk oje bozulunca çok kötü duruyor. markasını yazarsan sevinirim:Saruboceq:.

bim'den mi aldın çok ilginç:bbo:, nezaman gelmiş.
bir de onun kullanışlı olmadığını duymuştum.
yani oje kuruduktan sonra sürmek gerekiyormuş, yoksa bozuluyormuş.
anladığım kadarıyla kurutucu değil de daha çok koruyucu galiba dimi?.
ben hem kurutsun, hem parlatsın, hem de korusun istiyorum (acaba çok şey mi istiyorum:))

arkadaşlar aranızda böyle bir şey kullann yok mu ya, hepimiz doğal yoldan mı kurutuyoruz:1shok:
bir de küçük bi makine gibi bi şey var, parmaklarını içine sokuyorsun kurutuyorMUŞ! o daha mı kullanışlı olur acaba, fikri olan var mı:uhm:

Ben çok uzun süre kullandım. Çok işe yarıyor. Gerçekten son on yılın en iyi kozmetik icadı.
Kırmızı kutuda bir sprey. Sıkınca bir soğukluk hissi veriyor ve bir dakika içinde oje kuruyor. Fiyatı 15 TL idi sanırım. Ben dışarıda bulamadığım için maniküre gittiğim yerdeki kızlara rica ettim, onlar kendilerine alırken toptancıdan bana da sipariş etmişlerdi.
Gerçekten iyi.
Bir de bir kutu haftada iki kez oje sürsen altı ay gidiyor.

Son düzenleme:
bende böyle bişi arıorum ya genelde kırmızı oje kullanırım ve her defasında sinir oluyorum o kadar itinayla sürdüğüm tırnağım tam kurumadığı için bi an dalgınlıkla bi yerime yanlışlıkla dokunsam bozuluyo o yüzden araştırdım golden rose oje kurutucu sprey üretmiş alıcam bakalım umarım işe yarar çünkü nefret ediorum ojeme iz olamasından:sinifsinif:

canım senin dediğini kullandım, hiç fena değilmiş, tahminimden iyi çıktı. teşekkürler.
elimdeki bitmek üzere.
bir de onun spreyleri vardı ama, fiyatı 10 küsürdü.
ben de kalyon sprey aldım, küçük bir şişede, bakalım bu nasıl çıkacak.

ben anlamıyorum ya, bugun watsondan oje kurutucu baktım burda alix avien beğenilmiş diye aldım ama fırçası çok sert ayrıca anlamadığım nokta damlatın diyo ama damlalık değil fırça var, fırça yumuşak olsa damlar ama çok sert olduğundan damlamıyo, bende mi beceriksizlik var anlamadım

Ben kullanıyorum uzun süredir ve çok da memnunum,hem manikürümün uzun süre gitmesini de sağlıyor,markası Stuff professional kırmızı büyük bi şişesi var,10 tl flandı sanırım,mersinden kuaför malzemeleri satan bi yerden almıştım

Arkadaşlar dediğiniz makine bence şu lambalı manikür lambalarından ve onlar sadece protez tırnak yapıldığında tırnaktaki jel kurusun diye kullanılır..!!!

ben 2 aydır kurutucu sprey kullanıyorum ve vazgeçemiyorum artık çok ideal..

amaben yurt dışındayım benim spreyin markası Dikla türkiyede varmıdır bilemem

Avon, Avon, Avonn!
Gerçekten bu konuda en iyisi o. Çünkü 3 kat ojeyi bile 30 snde kurutuyor. Avon'a önyargısı olanlar bile bi denemeli bence...

oje kurutucu speryler yağlı gibi leke bırakıyo tercihim değil bu sebepten
ama Sally Hansen top coat oje kurutucuyu tavsiye ederim
gerçi piyasada daha ucuza golden rose marka top coat da aynı işi görüyo
hem de misli misli ucuz

kızlar bu arada burda okuyunca baktım patelinde var hemde 6 tl ye birde flormarın var

sprey mi oje mi gibi bunlar acaba?

şişesi büyük olduğuna göre spreydi değil mi? oje sürme işlemi biter bitmez sıkıp 1 dakika sonra kurumuş mu oluyor yani?

golden rose top coat lar sprey mi oje gibi mi? oje gibi olanlar kurumayan ojeyi bozar diye düşünüyorum da :18:

oje gibi fırçayla sürülen ama oje tam yaşken değil az kuruyunca sürülüyo
hem ojeyi koruyo hem ömrünü uzatıyo hem de parlatıyo
bi de benim en büyük sorunum resmi evraklarda tırnaklarım yüzünden
kırmızı çizgiler olmasıydı malum tırnaktaki ojeyi sürtünce kağıtta iz kalır
böyle bi sorun kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…