- 29 Aralık 2008
- 476
- 15
- 118
- Konu Sahibi visneesuyu
-
evet annem kullanıyor ben hiç denemedim
annem geldiğinde bakarım markasına yazarım canım
fiyatı 7,5-10 arasıydı galiba 1-2 saat sonra cevap yazarım
cnm ben kullanıyrum ama sprey degıl aynı parlatıcı gıbı bıde ojenın uzun süre dayanmasını saglıyo cnm özellıkle ben hep kırmızı kullanıyorum gercekten cok uzun süre dayanıyoo cok memnunun adı golden rose qouık dry oje kurutucu ben bim den almıstım
cnm ben kullanıyrum ama sprey degıl aynı parlatıcı gıbı bıde ojenın uzun süre dayanmasını saglıyo cnm özellıkle ben hep kırmızı kullanıyorum gercekten cok uzun süre dayanıyoo cok memnunun adı golden rose qouık dry oje kurutucu ben bim den almıstım
kızlar bu arada burda okuyunca baktım patelinde var hemde 6 tl ye birde flormarın var
Ben kullanıyorum uzun süredir ve çok da memnunum,hem manikürümün uzun süre gitmesini de sağlıyor,markası Stuff professional kırmızı büyük bi şişesi var,10 tl flandı sanırım,mersinden kuaför malzemeleri satan bi yerden almıştım
oje kurutucu speryler yağlı gibi leke bırakıyo tercihim değil bu sebepten
ama Sally Hansen top coat oje kurutucuyu tavsiye ederim
gerçi piyasada daha ucuza golden rose marka top coat da aynı işi görüyo
hem de misli misli ucuz
sprey mi oje mi gibi bunlar acaba?
şişesi büyük olduğuna göre spreydi değil mi? oje sürme işlemi biter bitmez sıkıp 1 dakika sonra kurumuş mu oluyor yani?
golden rose top coat lar sprey mi oje gibi mi? oje gibi olanlar kurumayan ojeyi bozar diye düşünüyorum da :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?