• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje kurutucu markası önerebilir misiniz?

Burda okuduğum bir yöntemi uyguluyorum. 4-5 gün dayanıyor. En alta baz cila sürüyorum. Nyc'nin tırnak nemlendiricisi yanılmıyorsam. Sonra bir kat oje bir kat cila(normal parlatıcı nyc olan değil) bir kat oje ve en son yine bir kat cila. Yani toplamda 5 kat oluyor. Üstüne de kurutucu sprey tamamdır. Ama her kat arasında en az 2 dakika bekliyorum.

:KK57: 5 kat.ve buna rağmen kurutucu işe yarıyorsa mükemmel valla ya.

Memnunum hemen kurutuyor uygun fiyatli ve ulasilabilir.benim beklentileri karsiliyor yani:)
Evet o minik sise

Ben önceden sabredip kurutup yatıyordum sabah kalkınca ojeler harita desenli oluyordu. Şimdi o dertten kurtuldum.
Ben de sabredip kurutuyorum 1 saati geçiyor.Ama ızdırap ya çekilecek gibi değil artık.Kışın sinir bozucu oluyor.Ben en kısa zaman da gidip alayım.Bu böyle olmayacak.Yaklaşık ne kadar sürede kurutuyor bu arada? Bugün hızlı kuruyan ojeyi deneyeceğim.İçinde kurutucu varmış ojenin nasılsa.Bakalım çabuk kuruyacak mı?

Ben de sabredip kurutuyorum 1 saati geçiyor.Ama ızdırap ya çekilecek gibi değil artık.Kışın sinir bozucu oluyor.Ben en kısa zaman da gidip alayım.Bu böyle olmayacak.Yaklaşık ne kadar sürede kurutuyor bu arada? Bugün hızlı kuruyan ojeyi deneyeceğim.İçinde kurutucu varmış ojenin nasılsa.Bakalım çabuk kuruyacak mı?
Yaklaşık iki dakika içinde kuruyor. Sürdükten hemen sonra sıkma ama 1-2 dakika sonra sık.

Çabuk kuruyan oje bende de var bir kaç tane ama çok sevmedim. Çok yoğun jel gibi yapıları, zor sürülüyor ve kalın oluyor. Bir de dayanıksız.

Yaklaşık iki dakika içinde kuruyor. Sürdükten hemen sonra sıkma ama 1-2 dakika sonra sık.

Çabuk kuruyan oje bende de var bir kaç tane ama çok sevmedim. Çok yoğun jel gibi yapıları, zor sürülüyor ve kalın oluyor. Bir de dayanıksız.

Hadi ya neyse artık.Kullanırım olmazsa atarım.
O kadar çabuk kuruyor mu? Ya bu iyiymiş.
Bir de mat ojenin üstüne parlatıcı sürmemek mi lazım.Sadece ojeyi mi sürsem iki kat?

Hadi ya neyse artık.Kullanırım olmazsa atarım.
O kadar çabuk kuruyor mu? Ya bu iyiymiş.
Bir de mat ojenin üstüne parlatıcı sürmemek mi lazım.Sadece ojeyi mi sürsem iki kat?
Parlatıcı sürersen matluğı gider, parlar. En alta bir de araya sür parlatıcı sabitlesin ojeyi.

ben hangi oje kurutucusu iyi anlamadım Flormarınkini kullanıyorum bende ama tırnak etlerimi çok kurutuo ve ojelerim kurumuo ondan memnun deilim.

ben hangi oje kurutucusu iyi anlamadım Flormarınkini kullanıyorum bende ama tırnak etlerimi çok kurutuo ve ojelerim kurumuo ondan memnun deilim.

Şimdi hem beğenen var hem beğenmeyen.En iyisi deneyip görmek.Tırnak etlerin çok kuruyorsa golden rose un ki yağlı kıvamı varmış galiba.Ben de birkaç ürün alıp deneyeceğim öyle karar vereceğim.

Kızlar oje kurutma sorunundan bıktım usandım.Yok mu şöyle sürdükten kısa süre sonra ojeyi kurutan bir ürün?
Arkadaşlar NK Expressin oje kurutucusunun ne kadar muhteşem bir şey olduğunu öğrendim bir başka forumdan. Flormar ve Golden Rose oje kurutucu spreyleri kullanırdım hep. Bir işe yaraması için bir kutu 2 oje sürmemde bitiyordu. Şiddetle tavsiye ederim:))

Eklentiler

• 20150617_124846.jpg
    20150617_124846.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 82
bende flormarı kullanıyorum sprey olanından ve gayet memnunum kızlar. hoş bir koku veriyor ayrıca severim öyle kokuları :)

Back