- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
- 248
- Konu Sahibi hayatiyasa
Kızlar oje kurutma sorunundan bıktım usandım.Yok mu şöyle sürdükten kısa süre sonra ojeyi kurutan bir ürün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nyc vardı ama üretimden kaldırılmış sanırım hiçbir yerde yok :/
flormar nasıldır acaba ya yorumları pek beğenmedim.bir de kalyon var. oje şeklinde parlatıcı gibi.
flormarın o kocaman kurutucusundan arkadaşımda vardı denedik birlikte hem kurutmuyo hem de arkadaşım yanlışlıkla parmağına sıktı ve canını çok yaktı. yanık gibi oldu parmağı kabardı
aaa iyi ki söyledin ondan alacaktım.çünkü her yerde ondan satılıyor.ne yapsam ki golden rose un da varmış galiba.bir de gratis kendi markasını çıkartmış.
ben de elimdeki bitince essence veya kalyon almayı düşünüyorum, okuduğum yorumlar gayet olumlu ama denemediğim için yanlış yanıltmak da istemem
Flormar kesinlikle önermiyorum ben de ya. Hiç kurutmuyor, ayrıca gerçekten tırnak kenarlarını acıtıyor bir süre. Essence fena değil, Kalyon da hem kurutucu hem de tırnak bakım yağı gibi bir şey. Yağlı bir his bırakıyor tırnakta.
Essence in quick dry drops u harika.sprey olan veya oje kurutucu top coat olan değil, damla şeklinde olan.sanırım insanlar da keşfetmiş, çoğu zmn reyonda bulamıyorum, o yüzden görünce alıp yedekliyorum.şiddetle öneririm
Essence markası gratis ve rossman da satılıyor.Başka yerde varsa da ben bilmiyorum.Bazen tükenmiş oluyor reyonda,buldukça yedekliyorum, her zaman bulamıyorum.
Ben flormar kullanıyorum yıllardır çok memnunum. İlk defa duydum memnun olmayanları
Bir dönem çok denedm ben de bir sürü marka. Flormarda karar kıldım. Parlatıcı şeklinde olanları sevmedim ama watsonstan almıştım şu an markasını hatırlamadığım bir sprey o da iyiydi. Dur bulursam yazayım. Ama tavsiyem hepsini deneyip kendin karar vermen yönünde.ben de bu yüzden kararsız kaldım mennun olanda var olmayan da.
Bir dönem çok denedm ben de bir sürü marka. Flormarda karar kıldım. Parlatıcı şeklinde olanları sevmedim ama watsonstan almıştım şu an markasını hatırlamadığım bir sprey o da iyiydi. Dur bulursam yazayım. Ama tavsiyem hepsini deneyip kendin karar vermen yönünde.
Evet sprey olanı kullanıyorum. Sürekli oje kullandığım halde büyük boyu neredeyse bir yıl gidiyor. Kalyonun cila şeklinde olanı da fena değildi ama sanki.