• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje kullananlar bakabilir mi?

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Kızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?

Ben koyu renk oje sürmeden önce zemine parlatıcı sürüyorum bu şekilde daha kolay cıkıyor köşelerdekiler. Elimden geleni yapıyorum kalbimi de bozmuyorum doğruyu söylemek gerekirse

ya cnm banyodan sonra bende bazen görüyorum biraz kaldığını
bende Allahım kabul et diyorum (neticede boya badana işiyle uğraşan devamlı boya içinde elleri tırnakları olanlar var deyip kendimi avutuyorum:KK53:

Banyo yapmadan bir gün önce siliyorum ojelerimi, ertesi gün elimle çıkartıyorum zaten iş yerinde otururken farkında olmadan :KK59:

Onden bol asetonlu pamuk kalanlar icin de nemli pamukla ustunden gecince kimse oje surdugumu anlayamaz, o denli temizleniyor...

Bu sayede rahatca suruyorum kirmizi, bordo ve siyah ojelerimi...

Bazi markalarin koyu renk ojeleri cok inatci oluyor...

Asetondan ziyade farkli ojeleri denemenizi oneririm...

Ben koyu renk oje sürmeden önce zemine parlatıcı sürüyorum bu şekilde daha kolay cıkıyor köşelerdekiler. Elimden geleni yapıyorum kalbimi de bozmuyorum doğruyu söylemek gerekirse
Aaa o zaman kolay mı çıkıyor, süpermiş :KK68::KK71:
Gerçi 1 kat parlatıcı 2 katta kırmızı sürünce zor kurur ama olsun

Eller de kalmıyor da özellikle ayak tırnaklarım da diplerde kalıyor bir türlü çıkmıyor yahu bende arkadaşlar gibi Allahım kabul et diyorum :KK23:kırmızı bordo ne ki siyah oje hiç çıkmıyor asetonum da iyi üstelik :cool:

Yok cok kolay kuruyo hatta su sıcakta sürerken kuruyo :1:

Ben ancak böyle cözebildim öbür türlü sil Allah sil başedemedim :)

torpunun ucuyla kazı..

yada benım gıbı allahım sen kabul et,de..
ya cnm banyodan sonra bende bazen görüyorum biraz kaldığını
bende Allahım kabul et diyorum (neticede boya badana işiyle uğraşan devamlı boya içinde elleri tırnakları olanlar var deyip kendimi avutuyorum:KK53:

Ben de şimdiye kadar niyet önemli diye kendimi avutuyordum da bir kaç gündür kafama taktım sanki abdestsizim gibi,tövbe yarabbim :KK48:
Onden bol asetonlu pamuk kalanlar icin de nemli pamukla ustunden gecince kimse oje surdugumu anlayamaz, o denli temizleniyor...

Bu sayede rahatca suruyorum kirmizi, bordo ve siyah ojelerimi...

Bazi markalarin koyu renk ojeleri cok inatci oluyor...

Asetondan ziyade farkli ojeleri denemenizi oneririm...

Aynen ben de öyle yapıyorum ama kalıyor yine de. Flormarın ojeleri var ben de genelde bir de goldenin. belki onlardan oluyordur

Kızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?

Koyu renkli oje kullandığım zaman sildikten sonra benimde tırnaklarım da lekeler kalıyordu. Buda benim kafama dert olmuştu senin gibi.. En sonunda ordan burdan püf noktaları araştırmaya başladım ve artık uyguluyorum siyah bile rahat kullanabiliyorum. İşe ojeni sürmeden önce başlıyorsun. Tırnak besleyici ojen(cila diye geçiyor) şeffaf bir rengi var parlatıcı gibi. Parlatıcıdan biraz daha değişik ama şeffaf. Onu sürüyorsun hemen kuruyor zaten. Kuruduktan sonra ojeni rahatlıkla sürebilirsin. Çıkardığın zamanda kolaylıkla çıkıyor kenarlarda bi yerlerde kalmadan. Normal parlatıcıda kullanabilirsin altına. Ben ilk önce tırnaklarımı herhangi bir nemlendirici yedirerek başlıyorum işe ardından besleyiciyi daha sonrada ojemi sürüyorum. Besleyici ojeyi kullanman daha faydalı tırnaklar da yıpranmıyor en azından. Yoksa benimkiler sarımsı bi renk alıyordu ojeyi sildikten sonra. :)

Eller de kalmıyor da özellikle ayak tırnaklarım da diplerde kalıyor bir türlü çıkmıyor yahu bende arkadaşlar gibi Allahım kabul et diyorum :KK23:kırmızı bordo ne ki siyah oje hiç çıkmıyor asetonum da iyi üstelik :cool:

Sorma ben ayak parmağımı hiç söylemedim bile, o hiç çıkmıyor ki:KK43:

Ben ilk bim de keşfettim oje kurutucuyu cahilliğime verin :) Süper bişi anında kurutuyor. Sprey biraz uzaktan sıkıyorsunuz dakikalarca bekleyeceğinize sizi daha sabırlı yapabiliyor :)

Koyu renkli oje kullandığım zaman sildikten sonra benimde tırnaklarım da lekeler kalıyordu. Buda benim kafama dert olmuştu senin gibi.. En sonunda ordan burdan püf noktaları araştırmaya başladım ve artık uyguluyorum siyah bile rahat kullanabiliyorum. İşe ojeni sürmeden önce başlıyorsun. Tırnak besleyici ojen(cila diye geçiyor) şeffaf bir rengi var parlatıcı gibi. Parlatıcıdan biraz daha değişik ama şeffaf. Onu sürüyorsun hemen kuruyor zaten. Kuruduktan sonra ojeni rahatlıkla sürebilirsin. Çıkardığın zamanda kolaylıkla çıkıyor kenarlarda bi yerlerde kalmadan. Normal parlatıcıda kullanabilirsin altına. Ben ilk önce tırnaklarımı herhangi bir nemlendirici yedirerek başlıyorum işe ardından besleyiciyi daha sonrada ojemi sürüyorum. Besleyici ojeyi kullanman daha faydalı tırnaklar da yıpranmıyor en azından. Yoksa benimkiler sarımsı bi renk alıyordu ojeyi sildikten sonra. :KK66:
Canım onu da deniyim, çok sağol:KK66:

Bence sadece koyu renkli ojelerde kaldığını düşünerek kendinizi kandırıyorsunuz. Aslında şeffaf ojelerde de kalıyor ama şeffaf olduğundan çok dikkatli bakmadan belli olmuyor. Ben açık renkli ya da şeffa sürdükten sonra çıkardım sanıp kaç kere banyodan sonra minik ışıltılar yakalamışımdır. O yüzden koyu renkli ojeler daha bile iyi. En azındann geçene kadar artık kazır mısınız ne yaparsınız geçtiğinden emin olabiliyorsunuz.
Ben de bu dertten muzdaribim. Çareyi sürmemekte buldum. Konuda umarım daha iyi öneriler gelir.

Söyleyen arkadaşlar olmuş zaten, öncen cila ya da parlatıcı sürün, üzerine koyu renk ojeyi rahat rahat kullanabilirsiniz :KK76:

Ben koyu ve simli ojelerde pamuga aseton dokup parmaklarima koyuyorum aluminyum folyoyla sariyorum 5dakikaya cikiyo kolayca.
Tirnaklarin sararmamasi icin koyu renklerden once parlatici falan surmek lazim.

Kenarlarda kalan ojelere de cozum torpu:/

Ben de şimdiye kadar niyet önemli diye kendimi avutuyordum da bir kaç gündür kafama taktım sanki abdestsizim gibi,tövbe yarabbim :KK48:

Aynen ben de öyle yapıyorum ama kalıyor yine de. Flormarın ojeleri var ben de genelde bir de goldenin. belki onlardan oluyordur

aynen benimkide flormar çok zor çıkıyor
vallahi devamlı sürmek değilde çıkarmak bana işkence geliyor

Bende bu konuda şöyle çözüm buldm.
Marka ojeler gerçekten kaliteli.neyapsan çıkmyor.bende avon aldm resmen silikon gbi duruyor.2 3 .gününde kendlgndn çkyor.yapıştırıcıları kaldırırsın ya böyle aynı onun gbi.tarif edmdm pek:KK25:

Back