astarı yüzünden pahalıya gelir bence.yenisini almak daha mantıklı.
yeni oje almanın neresi ekonomik 3 tl ye 1 şişe oje çözücü alıyorsun damla damla kullanıyorsun ama bozulan her ojeyi atmaya kalksan her oje için enaz 1.5 tl veriosun
yeni oje almanın neresi ekonomik 3 tl ye 1 şişe oje çözücü alıyorsun damla damla kullanıyorsun ama bozulan her ojeyi atmaya kalksan her oje için enaz 1.5 tl veriosun
Sonuç itibariyle ben bu konuyu açalı aylar olmuş:)
Ben oje çözücü buldum ve sayısız kez işime yaradı, kim ne derse desin, ister 1 oje, ister 500 ojesi olsun, gayet ekonomik bir yöntem.
bulmana ve işine yaramasına sevindim, hangisini aldın yazar mısın.
elimdeki bir gün biterse aklımda bulunsun
Evet ya benim bazen yeni aldığım ojelerde bile koyulaşma oluyor nasıl atayımBenim de çok acil edinmem lazım bu oje çözücüden
Aylar önce you_know'la konuşmuştum bu konuyu ben de atar yenisini alırım demiştim atılır mı oje nimet demişti
Haklıymış
Çok nadir bulabildiğim ojeler veya renkler oluo atmaya kıyamıyorum bidaha nasıl bulurum diye düşünüyorum
Parfümerileri araştıracağım ama onların kendilerine hayırları yok
Geçen gün bikaç şey almaya gittim tırnağımda matlaştırdığım bi ojem vardı görevli kız ne garip bi oje markası ne dedi
Matlaştırıcı kullandım dedim o ne dedi gayet şaşırmış bi şekilde
20-30 tl ojeye versem ben de atmaya kıyamazdım, her halükarda 1 tl olana da kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?