• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Çözücü Nereden Bulabilirim?

ufunkitos

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.078
431
323
Bu sitede okudum yapısı bozulan ojeler için oje çözücüler varmış

Kullananlar ya da bilgisi olanlar benim bu çözücüleri nerede bulacağımı, eğer biliyorlarsa da fiyatlarıyla birlikte paylaşabilirler mi?

canım bende mavala var, dermokozmetik satan eczanelerde bulabilirsin, fiyatı 24tl.
bana yıllarca gider herhalde, çünkü 2-3 damla yeterli oluyor.
ama bittiğinde kalyonu denemek istiyorum, nekadar işe yarar bilmiyorum ama, fiyatı 3-5 tl bir şey, denemeye değer. bunu da hemen hemen her kozmetikçide bulabilirsin.

tavsiye istersen; mavalayı kesinlikle tavsiye ederim ama, fiyatı uygun olsun dersen kalyonu dene.
kullandıktan sonra fikrini buraya da yazarsan sevinirimopuyorumnanaktan

kalyon u araştıracağım umarım kolay bulurum,
alıp da denediğimde sizlerle de paylaşırım

astarı yüzünden pahalıya gelir bence.yenisini almak daha mantıklı.

yok eskişehirde hiç bir yerde kalyon bulamadım :(

bursada bilen var mı acaba nerede bulurum? kuaför malzemeleri satan yerlerde var mıdır

yeni oje almanın neresi ekonomik 3 tl ye 1 şişe oje çözücü alıyorsun damla damla kullanıyorsun ama bozulan her ojeyi atmaya kalksan her oje için enaz 1.5 tl veriosun

yeni oje almanın neresi ekonomik 3 tl ye 1 şişe oje çözücü alıyorsun damla damla kullanıyorsun ama bozulan her ojeyi atmaya kalksan her oje için enaz 1.5 tl veriosun

You_know bizim gibi yüzlerce oje biriktiren az tabii, 1-2 lira da olsa biz ojeleri öyle kolay atamayız (ben çok hediye ediyorum zaten kurumuyor böylece), dışardan gelenleri zaten herhalde hiç atamayız, yani inceltici bizim gibiler için oje kaç lira olursa olsun elzem, ama tabii normalde 8-10 tane ojesi var diyelim birinin, ikisi kuruduysa atıp yenisini almak belki daha mantıklı. Onun için demin fiyat farkı örneğini verdim.

You_know bizim gibi yüzlerce oje biriktiren az tabii, 1-2 lira da olsa biz ojeleri öyle kolay atamayız (ben çok hediye ediyorum zaten kurumuyor böylece), dışardan gelenleri zaten herhalde hiç atamayız, yani inceltici bizim gibiler için oje kaç lira olursa olsun elzem, ama tabii normalde 8-10 tane ojesi var diyelim birinin, ikisi kuruduysa atıp yenisini almak belki daha mantıklı. Onun için demin fiyat farkı örneğini verdim.

size katılıyorum, hiç de astarı yüzünden pahalıya gelmiyor.
ben yaklaşık 2 sene kadar olmuş alalı, daha yarı olmadı.
ucuz oje bile kullansak, atmaya acımasak bile, tam hazırlanıp ojeyi kullanacağın an tortulaşmış, güzel sürülmeyen bir oje benim canımı çok sıkar
ve onu temizle, ağdalaşmamış oje seç, onu sür derken zaman kaybı.
yani hiç de astarı yüzünden pahalıya gelmiyor.
ve bütün ojeler çok güzel sürülüyor.

Sonuç itibariyle ben bu konuyu açalı aylar olmuş:)
Ben oje çözücü buldum ve sayısız kez işime yaradı, kim ne derse desin, ister 1 oje, ister 500 ojesi olsun, gayet ekonomik bir yöntem.

:72:
Sonuç itibariyle ben bu konuyu açalı aylar olmuş:)
Ben oje çözücü buldum ve sayısız kez işime yaradı, kim ne derse desin, ister 1 oje, ister 500 ojesi olsun, gayet ekonomik bir yöntem.

bulmana ve işine yaramasına sevindim, hangisini aldın yazar mısın.
elimdeki bir gün biterse aklımda bulunsun

Ben bugün baya dolaştım,bildiğim bütün kozmetikçilere sordum oje çözücüyü bulamadım,daha ne olduğunu bile bilmeyenler var :emir_bebek: burda kolay bulamazsın dediler :50:
internetten alma imkanım da yok,ojelerimi de rahat kullanmak istiyorum atmak istemiyorum :84: bunun yerine kullanabileceğimiz başka bir yöntem yok mu :44:

Benim de çok acil edinmem lazım bu oje çözücüden
Aylar önce you_know'la konuşmuştum bu konuyu ben de atar yenisini alırım demiştim atılır mı oje nimet demişti :52:
Haklıymış :1:
Çok nadir bulabildiğim ojeler veya renkler oluo atmaya kıyamıyorum bidaha nasıl bulurum diye düşünüyorum
Parfümerileri araştıracağım ama onların kendilerine hayırları yok :27:
Geçen gün bikaç şey almaya gittim tırnağımda matlaştırdığım bi ojem vardı görevli kız ne garip bi oje markası ne dedi
Matlaştırıcı kullandım dedim o ne dedi gayet şaşırmış bi şekilde :1:

Benim de çok acil edinmem lazım bu oje çözücüden
Aylar önce you_know'la konuşmuştum bu konuyu ben de atar yenisini alırım demiştim atılır mı oje nimet demişti :52:
Haklıymış :1:
Çok nadir bulabildiğim ojeler veya renkler oluo atmaya kıyamıyorum bidaha nasıl bulurum diye düşünüyorum
Parfümerileri araştıracağım ama onların kendilerine hayırları yok :27:
Geçen gün bikaç şey almaya gittim tırnağımda matlaştırdığım bi ojem vardı görevli kız ne garip bi oje markası ne dedi
Matlaştırıcı kullandım dedim o ne dedi gayet şaşırmış bi şekilde :1:
Evet ya benim bazen yeni aldığım ojelerde bile koyulaşma oluyor nasıl atayım :15:
Görevliler gerçekten bilmiyor,adamın biri de bana onu alacağına yeni oje al dedi :41:
20-30 tl ojeye versem ben de atmaya kıyamazdım, her halükarda 1 tl olana da kıyamam :66::66:

ben de öyle ya pahalı ojem hiç yok ama 1 tl'lik olana bile kıyamıyorum :55: bugün yine dolaştım ama bulamadım :26:

Back