- 28 Ocak 2022
- 1.540
- 2.855
Bariyer de denenebilir, taşabilecek yerlere vazelin sürenler de var mesela.Kenarlara bant yapıştırabilirsiniz bulaşmaması için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bariyer de denenebilir, taşabilecek yerlere vazelin sürenler de var mesela.Kenarlara bant yapıştırabilirsiniz bulaşmaması için
Eveet burada deneyimlediğim ve en sevdiğim ojeleri paylaşmayı düşünüyorum. Gönül isterdiki buraya boy boy nailart yapıp atayım ama o kadar başarılı değilim malesef. Aynı zamanda sizde beğendiğiniz ojeleri paylaşabilirsiniz,fikir olur.
Başlıyorum
Öncelikle bundan başlamak istiyorum.
Flormar 489 Hot Sun. Bu var ya öyle bir renk ki gerçekten kim görse ojenin rengi ne güzelmiş diye tepki alıyorum. Kiremit rengi. Ama 2 kat sürünce kırmızıyada dönüyor. Kısa tırnaktada,uzun tırnaktada ayrı güzel duruyor. Çok güzel ve iddialı bir renk. Sürüşü de güzel,kolay sürülüyor. Fırçası kalın ama ucu oval geldiği için sürerken zorlanmıyorsunuz. Dayanıklılığını 10 üzerinden değerlendirirsem 7 verebilirim. Ve 2 kat sürünce kuruması baya uzun sürüyor.
Aaa vazelin de güzel fikirmişBariyer de denenebilir, taşabilecek yerlere vazelin sürenler de var mesela.
Üff bu neymiş böyle yaO zaman şöyle sezonun en trend ojesini bırakayım, Alix avien paris 24 Mükemmel bir mavi tonu
Bu varya bu ha ri ka ve çok patladıÜff bu neymiş böyle ya
Ya bu tarz renkleri çok seviyorum ama sürünce kendi elimde duruşunu beğenmiyorum yaBu varya bu ha ri ka ve çok patladı
Evet bazı renkleri insan kendine yakıştıramıyor ama bu çok hoşYa bu tarz renkleri çok seviyorum ama sürünce kendi elimde duruşunu beğenmiyorum ya
Evet güzel duruyor baya denemek isterdim.Evet bazı renkleri insan kendine yakıştıramıyor ama bu çok hoş
Mutlaka ilk fırsatta denenmeliiEvet güzel duruyor baya denemek isterdim.
Happy colors ojelerin de fırçaları çook ince ama kullanılır yine, diğer tonu daha dün görmüştüm ben de ama almadım, denensiinBugün BİM'den şöyle 2 tane daha oje aldım. Yakında deneyip yazarım. Yalnız flormar olanı daha alırken daha kahverengimsi görmüştüm pembe tonluymuş yaa. Bende bundan 2 tane var zaten
Flormar pearly PL431Eveet burada deneyimlediğim ve en sevdiğim ojeleri paylaşmayı düşünüyorum. Gönül isterdiki buraya boy boy nailart yapıp atayım ama o kadar başarılı değilim malesef. Aynı zamanda sizde beğendiğiniz ojeleri paylaşabilirsiniz,fikir olur.
Başlıyorum
Öncelikle bundan başlamak istiyorum.
Flormar 489 Hot Sun. Bu var ya öyle bir renk ki gerçekten kim görse ojenin rengi ne güzelmiş diye tepki alıyorum. Kiremit rengi. Ama 2 kat sürünce kırmızıyada dönüyor. Kısa tırnaktada,uzun tırnaktada ayrı güzel duruyor. Çok güzel ve iddialı bir renk. Sürüşü de güzel,kolay sürülüyor. Fırçası kalın ama ucu oval geldiği için sürerken zorlanmıyorsunuz. Dayanıklılığını 10 üzerinden değerlendirirsem 7 verebilirim. Ve 2 kat sürünce kuruması baya uzun sürüyor.
Ay çok güzelmiş kaça aldın?Flormar pearly PL431
23Ay çok güzelmiş kaça aldın?
Ya önceden 1-2 liraya aldığımız ojelerin fiyatının bu kadar artması şaka mı?
Kesinlikle rezalet ya kampanya falan başlatmalıyızYa önceden 1-2 liraya aldığımız ojelerin fiyatının bu kadar artması şaka mı?
Hangi biri için be güzelim?Kesinlikle rezalet ya kampanya falan başlatmalıyız
İyi ki geçen yaz biraz stok yapmışım, şuan uçtu cidden hangi biri içinHangi biri için be güzelim?