Huhh içerik tam benliikEveet burada deneyimlediğim ve en sevdiğim ojeleri paylaşmayı düşünüyorum. Gönül isterdiki buraya boy boy nailart yapıp atayım ama o kadar başarılı değilim malesef.Aynı zamanda sizde beğendiğiniz ojeleri paylaşabilirsiniz,fikir olur.
Başlıyorum
Öncelikle bundan başlamak istiyorum.
Flormar 489 Hot Sun. Bu var ya öyle bir renk ki gerçekten kim görse ojenin rengi ne güzelmiş diye tepki alıyorum. Kiremit rengi. Ama 2 kat sürünce kırmızıyada dönüyor. Kısa tırnaktada,uzun tırnaktada ayrı güzel duruyor. Çok güzel ve iddialı bir renk. Sürüşü de güzel,kolay sürülüyor. Fırçası kalın ama ucu oval geldiği için sürerken zorlanmıyorsunuz. Dayanıklılığını 10 üzerinden değerlendirirsem 7 verebilirim. Ve 2 kat sürünce kuruması baya uzun sürüyor.
Ay evet onuda kullandım. Zaten o da şu paylaştığım beaulis rose gold ojeye benziyor. Fotoğrafta flormar çok pespembe çıkmış ama sürünce asla böyle durmuyor. Çok güzel duruyorHuhh içerik tam benliikOje aşığı biri olarak ben de flormar peary pl454 diyorum Hot sun da müthiş günbatımı tonudur, tam sonbaharlık
Kesinlikle harika o mavi yansımalarıyla, 2 kat olarak da çok hoş ama faklı ojelerin üstüne de mükemmel kombinleniyor, pastel 142 ile özellikle üffAy evet onuda kullandım. Zaten o da şu paylaştığım beaulis rose gold ojeye benziyor. Fotoğrafta flormar çok pespembe çıkmış ama sürünce asla böyle durmuyor. Çok güzel duruyor
Ayy evet bu işte
Tırnakta duruşlarını görmek daha bi mutlu ediyor insanıAyy evet bu işte
Evet aslında hepsinin fotoğrafını atacaktım bu şekilde ama başkalarının fotoğraflarını paylaşmak istemedin :)Tırnakta duruşlarını görmek daha bi mutlu ediyor insanı
Evet olabilir tabiiEvet aslında hepsinin fotoğrafını atacaktım bu şekilde ama başkalarının fotoğraflarını paylaşmak istemedin :)
Yaaa bu ne tatlış bi konuEveet burada deneyimlediğim ve en sevdiğim ojeleri paylaşmayı düşünüyorum. Gönül isterdiki buraya boy boy nailart yapıp atayım ama o kadar başarılı değilim malesef.Aynı zamanda sizde beğendiğiniz ojeleri paylaşabilirsiniz,fikir olur.
Başlıyorum
Öncelikle bundan başlamak istiyorum.
Flormar 489 Hot Sun. Bu var ya öyle bir renk ki gerçekten kim görse ojenin rengi ne güzelmiş diye tepki alıyorum. Kiremit rengi. Ama 2 kat sürünce kırmızıyada dönüyor. Kısa tırnaktada,uzun tırnaktada ayrı güzel duruyor. Çok güzel ve iddialı bir renk. Sürüşü de güzel,kolay sürülüyor. Fırçası kalın ama ucu oval geldiği için sürerken zorlanmıyorsunuz. Dayanıklılığını 10 üzerinden değerlendirirsem 7 verebilirim. Ve 2 kat sürünce kuruması baya uzun sürüyor.
Teşekkür ederim. Sizlerde katkı yaparsanız çok mutlu olurum.Yaaa bu ne tatlış bi konu
Yıllardır öne sürmüyorum desem inanır mısınız ama çok özendimTeşekkür ederim. Sizlerde katkı yaparsanız çok mutlu olurum.
Valla ben çok seviyorum ya canım sıkıldıkça manikür yapıyorum,oje sürüyorum. Gerçi şu an çalışmıyorum vaktimde bol tabi onunda etkisi varYıllardır öne sürmüyorum desem inanır mısınız ama çok özendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?