Merhaba arkadaşlar... Ben 4 Nisan da tüp bebek tedavisine başladım... Pko hastasıyım ayrıyetten üç kez düşük yaptım genetik olarak resiprokal translokasyon taşıyıcısı olduğum öğrenildi ve pgt yaptırmam gerektiği söylendi... Tedavi sürecinde pko den dolayı yumurtalar çok oluştu... Toplama da 33 adet yumurta toplandı 31 i döllendi 25 i hayata devam etti 10 tanesi beşinci güne geldi 6 tanesine pgt yapıldı ve üç tane sağlıklı bulundu... Tedavi süresince doktor sürekli ohss riskinden dolayı dondurmaktan söz ediyordu fakat hamdolsun ki toplamadan sonra bekledikleri gibi kötü olmadım ... E2 değerim 2500 lerden 1300 lere düştü... Karnımda da aşırı şişkinlik vs olmadı... Nihayetinde bu ayın 20 sinde geçtiğimiz pazar günü yani bana bir adet embriyo yüklendi... 29 unda da tahlil yaptırmam gerektiği söylendi... Benim size sormak istediğim 29 u tahlil için erken değil mi 12 gün geçmesi gerekmiyor muydu? Bide tutunmuş olsaydı illa ohss olmam gerekir miydi artması mı lazımdı illa? Bende şişkinlikte bi artma yok ama azalma da yok aynı... Artması gerekiyorsa kaçıncı günde artması gerekiyordu transferden sonra? Şu an için kasıklarımdaki batmalar dışında her hangi bir belirti yok pozitif adına umutlanabilmem için... Ohss olmayım diye korkarken şimdi de olmuyorum diye üzülüyorum... Tutunmadı mı yani bu yavrucak?
böyle benim gibi hiç ohss olmayıp da tutunanlar var mı ki
desteklerinize çok ihtiyacım var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi