Oh hesabı

..GkSu..

Türk Esirlik Kabul Etmez!
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.637
11
----OH HESABI----

Bir gün Van Hooıjdonk'la oturuyoruz,sıkıldık. Van Hooıjdonk bana :-Kaptan
Beni bir bankaya götürsene. dedi.

Ne bankası? dedim.Ben hayatımda hiç bankaya gitmedim ki.

Şaşırdı, ne yani dedi:Siz paralarınızı bankaya yatırmıyor musunuz ?dedi.

Hayır dedim.(İçimden de ne kültürlü adam dedim yaaa,rezil olduk ne yapacağız şimdi dedim)

-Peki transfer paralarını,primleri nerede saklıyorsunuz? dedi.

Ne parası dedim,o kadar param yok ki benim,başkan paraları bize antrenman sahasında havaya saçar biz de onu toplarız dedim.

Anladım dedi .Gazetelerde:Fener antrenmanı neşe içinde geçti haberleri bu demek dedi.Hani hepiniz üst üste ,güreşiyorsunuz falan dedi.demek ki paraları kapmaya çalışıyorsunuz dedi.

İlginç dedi.Fakat ben başkana söyledim, bana bir bankada hesap aç,paranı yatıralım dedi.Ne yapacağım şimdi ? dedi.

(İçimden ,ulan yabancı olmak varmış dedim.ne benim bu çektiğim, kaptanlık ne zormuş. Viladimir’i,Washington’u,Ortega’yı banka banka dolaştır.Bir de kartla alışveriş yapıyorlar buna çok şaşırdım.Aziz Baba’nın resmi de yok kartta nasıl alışveriş yapıyorlar hiç aklım ermedi.Demek ki sadece yabancılara mahsus bir durum)

Neyse ,rezil olmayalım dedim,kalktık yürüyoruz bir de baktım uzaktan Kaptan Bülent ve Frank De Boer,saklan dedim ,çabuk şu duvarın arkasına geç.Şaşırdı,- Why? dedi.Sus dedim şanslıyız ,yılların kaptanı Bülent, bir bildiği vardır,bak biryerden çıkıyorlar.Onlar gitsin aynı yere gireriz, herhalde banka dediğin yer burası dedim.

Van Hooıjdonk birden bana ,neden onu takip ediyorsun? İstanbul’da başka banka yok mu ? dedi.

Ben de ona nlar GALATASARAY, AVRUPA TAKIMI sayılıyorlar.Benim saçlarımın sayısı kadar Kaptan Bülent’in Avrupa Kupalarında ve Milli Takımda oynadığı maç vardır dedim.

Van Hooıjdonk:- No No No dedi.Siz yalancısınız dedi. O ufak boylu kurnaz başkanınız’la kel yöneticiniz beni kandırdı dedi.

Neden? Dedim.

Bana:- fener Avrupa takımıdır,uefa kupası ve süper kupa sahibidir

De BOER’la aynı takımda oynayacaksın dediler.Hatta formanın ucunu gösterdiler sarı rengi fark ettim,biraz açık sarı idi ama neyse dedim.

Beni kandırdınız ,aynen ORTEGA gibi dedi.Onun neden buradan kaçtığını daha iyi anlıyorum dedi.

Çok zor durumdaydım,adam gavurca bağırıyor herkes bize bakıyor,sürükleyerek bankaya soktum.Neyse camlı bölmenin arkasındaki kız bana :sessiz olsanıza burası banka ne bağırıyorsun görgüsüz adam dedi.Güvenlik falan gelmez mi tuttular kolumuzdan attılar bizi dışarı.Nasıl ağlıyorum,ne bileyim banka da bağırılmayacağını
Başkan bize, her yerde bağırın LAN dedi.Aynen maçta birbirimize bağırıp küfrettiğimiz gibi sandım.(Başkan diyorsa doğrudur o bizim babamız,o harçlık vermese eve ekmek götüremeyiz, hatta gazeteci bile besliyor diyorlar başkan için,bir de karşı çıkarsan Rüştü gibi amigolardan sopayı yersin.Bıktım ulan bu hayattan hem dayak ye hem de büyük taraftar de.Kişilik kalmadı lan bende.
Şu Galatasaray’lılara bak bir de OFFF OFFFFFFFF)

Bu arada baktım Kaptan Bülent ve De BOER yanımızdalar,Ne oldu Ümit? Dedi.
Neden ağlıyorsun?
-ABİ dedim beni şuradan kovdular.(Baktım Van Hooıjdonk, De BOER’a:
- Neredesin Kaptanım seni arıyorum bu salakla sabahtan beri uğraşıyorum,ne cahil adam yahu, Bankadan falan haberi yok dedi.Allahtan siz geldiniz dedi)

Bülent Abi:sağolsun koluma girdi,içeri girdik ,bir baktım beni az önce kovan kadın
-OOOO Bülent Bey hoş geldiniz.dedi
-Yanınızdaki saygısız adamı az önce kovmuştum,fakat sizin yanınızda ise ilgileniriz dedi,
Bülent Abi:-YOO onun bankayla işi olmaz, Van Hooıjdonk’un bir işi var sanırım Ona yardımcı olursanız sevinirim dedi.

Tabii dedi bayan. Van Hooıjdonk’tan kimliğini istedi.Üzerinde bir sürü harf olan bir şeye basarak TV ekranı gibi şeye baktı.Bu arada ben kafamı kadının ağzının içine kadar sokmuşum.Bana:- Kafanı çek AMELE dedi.Bu arada Bülent Abi’ye baktım
Eliyle sus işareti yapıyor sustum tabii,ne de olsa Milli Takım Kaptanı.

Bu arada kadın –Üzgünüm Bülent Bey dedi.
Bu şahısa hesap açamayız dedi.

Bülent Abi:-Bir sorun mu var dedi.
Kadın:-Evet dedi burada Aziz YILDIRIM’IN talimatı var.
Fenerbahçe’li hiçbir futbolcuya hesap açmayın,size borçlanırlar ,sonra biz onları kovarsak paranızı ödemeden tüyerler,ben onlara cep harçlığı veriyorum,onunla idare ederler.yazıyor.dedi.

Bu arada DE BOER –Oh my god! Very interesting! dedi.

Neyse kapıdan çıktık, Van Hooıjdonk gavurca bir şeyler konuşuyor DE BOER’la,Ona sarılmış ağlıyor.Captan Captan diyor.

Bu arada güvenlikçi bana: –Bana bak lan dedi. Aziz Başkan’ın emri var
Buraya Fenerli futbolcu girmeyecek diye,dua et yanında Bülent Abi var,seni ufalamadan kaybol ,hem sen Samandıra’dan nasıl çıktın lan,izin kağıdın nerede?dedi.
Ben ceplerimi karıştırdım, içimden de asker değilim lan dedim bu da inzibat
değil,ne diyor bu yarma dedim..Tabii içimden…

Yok abi dedim izin kağıdı,,Dur lan orada ,ben başkanı arayacağım dedi.İçeri girdi ,yandık dedim yandık..

Bu arada bizim tesislerin minibüsü gelmez mi,hani şu mahkum taşıdıkları minibüslerden ,içinden bizim amigolar çıktı.

Üzerime çullandılar Van Hooıjdonk ile beni minibüsün arkasına soktular,

Lan siz kimden izin aldınız da çıktınız dışarı diye nasıl dövdüler,allahtan basın yoktu da kimsenin haberi olmadı.

Offfffffff ulan Offfffffffff.

Bu olayın üzerinden iki ay falan geçti basında çıkmadı.İşin aslı var ya ,Bülent Abi bunu basına anlatır sanmıştım.Ama delikanlı adammış.Kimseye anlatmamış.

Aramızda kalsın, adamlar boşuna Avrupa Şampiyonu olmamışlar.

Ne zaman bitecek bu kölelik lan,gelirken kaçırırlar, gitmek istersin, biz kovarsak gidersin derler.Lan yüzümü kömüre bulayıp Gana’lıyım desem,bavulumu toplayıp tesislerden çıkabilir miyim acaba?

Kapıdaki ÖKKEŞ ABİ’nin cebine 1Milyon koyarsam bu iş olur.

ÖKKEŞ ABİİİİİİ,ÖKKEŞ ABİİİİİİİİ,ÖKKEŞ ABİİİİİİİİİİİ !!!!!!!!!!

X