Oh Be Hele Şükür

TaDukHePa

♫♥♥_GLaM_Fa!rY_♥♥&#9
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
5.669
5
Dostlarım, ne zamadır evliliğimi taçlandıracak bir hediye bekliyordum Rabbimden. Sonunda Cennetten geleceğinin müjdesini verdi bana... 6. haftalık bir melek taşıyorum... Teşekkür ederim Tanrım...
Bu güzel duygusu her isteyenin tatması dileğiyle...

gözün aydın.. allah mutluluğunu daim etsin... sağlıklı sıhhatli güzel bir bebek sahibi olman dileğiyle :KK66:
bizler içinde dua et... çok ihtiyacımız var :Saruboceq:

Senin adina cok sevindim wahsi vahsi kedi yerimseniben Hayirli olsun Rbbim kucagina almayi nasip etsin saglikli bir bebk olur insallah... :nazar:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Allah herkese nasip etsin :ecrin_bebek:

canım hayırlı olsun.bende 8+3 hamileyim.:nazar:ama bugüne gelene kadar neler yaşadım bi bilsen..yok keseyi görecekmiyim yok kalbi atacakmı..bi an düştü sandık parça gelince..ama düşmemiş allahım onu bana bağışladı.suan çok mutluyum.inşallah allah bebeğini sana bağışlar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

Anlıyorum canım, benim de geçen hafta sancılarım vardı, acile kaldırdı eşim, şükürler olsun ki bebeğime bir şey olmamış, sadece idrar yollarımı üşütmüşüm. O akşamın tek kârı keseyi ultrasonda görmek oldu (tabi abdominal ultrasonda değil kaydirigubbakcemile3)
Şimdilik mide bulantılarım var, ilaçlarımı da düzenli kullanıyorum, yeter ki "elma çekirdeğim" sağ salim kollarımda olsun...
Dualarım hepinizle dostlarım...

Anlıyorum canım, benim de geçen hafta sancılarım vardı, acile kaldırdı eşim, şükürler olsun ki bebeğime bir şey olmamış, sadece idrar yollarımı üşütmüşüm. O akşamın tek kârı keseyi ultrasonda görmek oldu (tabi abdominal ultrasonda değil kaydirigubbakcemile3)
Şimdilik mide bulantılarım var, ilaçlarımı da düzenli kullanıyorum, yeter ki "elma çekirdeğim" sağ salim kollarımda olsun...
Dualarım hepinizle dostlarım...

bende ilk kanamamın olduğu gün acilde ultrasyona girmiştim.şans eseri keseyi ve yolk sacı görmüştük.haftaya randevu almıştım doktordan..tam gidecekken bir kanamam daha oldu.ama bu sefer parça düşürdüm.bebeğim gitti dedim içimden..neyse ultrasyona girdim.bir baktık kalbi güm güm atıyor.tam 8 haftalıktım duyduğumda..doktorum dinlettirdi sesini inan ozaman daha başka oluyor..daha başka sarılıyorsu bağlanıyorsun bebişine...tabi bunları yaşarken hep hastanede yattım günlerce..ama kalbinin sesini duydum ya herşeyi bütün çektiğim acıları bi anda unuttum..

X