U umutluveumutsuz Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 58 27 23 26 Ekim 2024 Konu Sahibi umutluveumutsuz #1 Öğretmenliğin ilk yıllarında çok zorlanıyorum. Sizin yaşadığınız zorluklar nelerdi?
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.361 19.459 33 26 Ekim 2024 Konu Sahibi umutluveumutsuz #2 umutluveumutsuz .!.: Öğretmenliğin ilk yıllarında çok zorlanıyorum. Sizin yaşadığınız zorluklar nelerdi? Genişletmek için tıkla... Zorlandığınız şey ne? Hangi kademedesiniz yaş grubu olarak?
umutluveumutsuz .!.: Öğretmenliğin ilk yıllarında çok zorlanıyorum. Sizin yaşadığınız zorluklar nelerdi? Genişletmek için tıkla... Zorlandığınız şey ne? Hangi kademedesiniz yaş grubu olarak?
U umutluveumutsuz Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 58 27 23 26 Ekim 2024 Konu Sahibi umutluveumutsuz #3 freya_ .!.: Zorlandığınız şey ne? Hangi kademedesiniz yaş grubu olarak? Genişletmek için tıkla... Özel eğitimdeyim yaş grubu yok 40 yaşında bile öğrencim olabiliyor.. yöntem konusunda sıkıntı yaşıyorum
freya_ .!.: Zorlandığınız şey ne? Hangi kademedesiniz yaş grubu olarak? Genişletmek için tıkla... Özel eğitimdeyim yaş grubu yok 40 yaşında bile öğrencim olabiliyor.. yöntem konusunda sıkıntı yaşıyorum
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.361 19.459 33 26 Ekim 2024 Konu Sahibi umutluveumutsuz #4 umutluveumutsuz .!.: Özel eğitimdeyim yaş grubu yok 40 yaşında bile öğrencim olabiliyor.. yöntem konusunda sıkıntı yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Özel eğitim zor bir branş, kurumunuzdaki tecrübeli hocalar destek olmuyor mu? Kırk yaş olabilir ama kadronuz nerde? Özel sektördesiniz heralde. Yoksa hani devlette kademe seçilebilme ihtimali oluyor ilkokul ortaokul vs
umutluveumutsuz .!.: Özel eğitimdeyim yaş grubu yok 40 yaşında bile öğrencim olabiliyor.. yöntem konusunda sıkıntı yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Özel eğitim zor bir branş, kurumunuzdaki tecrübeli hocalar destek olmuyor mu? Kırk yaş olabilir ama kadronuz nerde? Özel sektördesiniz heralde. Yoksa hani devlette kademe seçilebilme ihtimali oluyor ilkokul ortaokul vs