anladıklarından değil. mecburiyetten geçtiler. ama anlıyorlar mı? bence hayır. nasıl branşa geçtiler anlatayım. 2002den önce sınıf öğretmeni mezun olurken onlara 20 kredilik bir ders seçin deniyormuş.onlar da kafalarına göre seçmişler. yan branşları olmuş. şimdi de 4+4+4den dolayı norm fazlası olduklarından branşa geçp kurtuldular.Ne güzel,herkes her şeyden anlıyor ülkemizde.
Teşekkürler canım.
hepsini geçtim de nasıl beden eğitimi,müzik ve görsel sanatlara geçebiliyorlar??? özel yetenek olmadan bu alanın öğretmeni olmazlar. ama oldular.anladıklarından değil. mecburiyetten geçtiler. ama anlıyorlar mı? bence hayır. nasıl branşa geçtiler anlatayım. 2002den önce sınıf öğretmeni mezun olurken onlara 20 kredilik bir ders seçin deniyormuş.onlar da kafalarına göre seçmişler. yan branşları olmuş. şimdi de 4+4+4den dolayı norm fazlası olduklarından branşa geçp kurtuldular.
anladıklarından değil. mecburiyetten geçtiler. ama anlıyorlar mı? bence hayır. nasıl branşa geçtiler anlatayım. 2002den önce sınıf öğretmeni mezun olurken onlara 20 kredilik bir ders seçin deniyormuş.onlar da kafalarına göre seçmişler. yan branşları olmuş. şimdi de 4+4+4den dolayı norm fazlası olduklarından branşa geçp kurtuldular.
Güzelim ülkemde yakında doktor olma hakkı verilir.
sen ya sabır diyorsun. ben sinirden saçlarımı yoluyorum. bu kadar kutsal bir meslek ne hale geldi. yazık çok yazıkİroni yapmıştım zaten.
Ya Sabır diyebiliyorum sadece.
öyle düşünecek olursak öğretmeni de görev esnasında ölüdürüyorlar.bu gün yine bir öğretmen öldürülmüş. bu şekilde düşünmek yanlış bence. kaderde herşey olabilir. bir de bayanlar için rahat oluyormuş. bayanlar masabaşı oluyormuş.bu ülkede malesef kimse istediği mesleği yapamıyor
o yüzden hangisinde kendini mutlu edicekse onu seçsin diye bişey diyemicem.
yalnız şu var ki, yani söylemeye bile korkuyorum Allah korusun polislik çok tehlikeli bi meslek oldu. benimki de düşünüyodu bi ara zor vazgeçirdim
ama şimdi hala düşünüyo? çok istediğinden mi? hayır. O'nun tek istediği bi mesleğinin olup kendi ayakları üstünde durup bir an önce yuva kurmak
bizi seçim yapmaya zorlayanlar utansın dicem de gayet vicdanları rahat
gene de en doğru kararı siz daha iyi verirsiniz canım, umarım sonuç sizin için hayırlı olur
öyle düşünecek olursak öğretmeni de görev esnasında ölüdürüyorlar.bu gün yine bir öğretmen öldürülmüş. bu şekilde düşünmek yanlış bence. kaderde herşey olabilir. bir de bayanlar için rahat oluyormuş. bayanlar masabaşı oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?