• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmenlik kariyer basamakları "UZMAN ÖĞRETMEN UNVANI"

kgokce

En güzel an yaşadığın an!
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
5.709
3.273
448
$images.jpg biraz saygı

arkadaşlar biliyoruz ki değişen sistemle özellikle bizlerinde mesleki kariyer durumları gündeme gelmekte ve çeşitli çalışmalar yapılmaktadır... açmış olduğum bu sayfada bu tarz çalışmaları biz öğretmenler olarak takip edip durumları paylaşmayı hedeflemekteyim....
$images (1).jpg

birinci olarak şunu demek istiyorum ki tezli yüksek lisans yapmış olan öğretmen arkdşlrım artık uzman öğretmen kadrosuna başvurabilmekte ve uzmanlığnı almaktadır...

diğer durum ise yakın zamanlarda bir kariyer sınavı yapılması bakanlıkça düşünülmekte hazırlığı yapılmaktadır....

okuduğum kariyer basamakları yönetmeliğinde şunlara dikkat ettim ....

en az 7 yıllık öğretmenler uzmanlık için sınava girebilmekte ve başarılı oldukları taktirde uzman statüsünü kazanmaktalar..
ve bu uzmanlık ile en az 5 yıl görev yapanlar ve yapmış olanlar ise tekrar bu sınava girerek başöğretmen statüsüne kavuşmaktaymışşşş...

tabi burda yazdıklarım yıl olarak dilerim daha aza çekmiş olurlar çünkü benim henüz 7 yıllık görevim dolmadı :(

bu şekilde paylaşımlarımız için açtığım bu konuda hertürlü sıkıntı sınav öğrenci durumlarınıda konuşup branşlarmız hakkında bilgi alış verişi de yapabilmeyi ümit ediyorummmm.. hayırlı uğurlu olsun sevgili öğretmen bacılarım....
$indir.jpg

Back