- Konu Sahibi sobrenatural
......................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fıstığım bende bir öğretmen adayıyım üstelik anasınıfı daha bir zahmetli oraya buraya tırmanan çocuklar falan:) dil bölümünde olman çok güzel öğretmenlik sandığın gibi belli bi kalıpta olan bi meslek değil artık o eskidendi bizde insanız geziyoruz tozuyoruz istediğimizide yaparız hiç takılma böyle şeylere hem şöyle bi güzelliği var statüü* çok önemli biyere gidince öğretmen hanım falan diyolar yada öğrencilerin öğretmenim hocam diye saygı duymaları velilerinde aynı şekilde.. hoşuna gidiyo insanın birilerine bişeyler öğretmek okadar güzelki ben çok seviyorum mesleğimi yine geze tozarsın merak etme yazın 2 3 ay tatil var başka ülkelerede gidersin tercümanlıkta yaparsın ama öğretmen lisesindeysen boşa harcama derim ben :)
evet öğretmenlik her zaman saygı duyulan ve hiç eskimeyen bir meslek.eğlenceli yanları da var bu yıl 1 haftalık kısa bi staj dönemimiz olucak bakalım neler hissedicem.
acaba yıllardır öğretmenlik yapanlar sıkılmıyo mudur her gün okul öğrenci falan
"Sonuçta onlar da insan." cümlen güldürdü beni. :)) Ben de öğretmenim yıllardır çalışıyorum, emekli olana kadar okulda olma düşüncesi öğretmen tarafından bakınca kötü değil :) Sen biraz öğrenci psikolojisiyle düşünüyorsun doğal olarak.
Dışarıda kotla geziyoruz tabi ki:))) paraşüte de binebiliyorsun kimse bir şey demiyor:)))) Okulda bile resmi değilmdir ben ve benim gibi düşünen pek çok arkadaşım var.
Voleybol oynarız öğrencilerimle en basitinden...
Anadolu liselerinde var daha çok bahsi geçen resmi öğretmen anlayışı. Ondan böyle düşünüyorsundur. Meslek olarak seviyorsan okumalısın, yoksa her mesleğin şartlarını insan kendine uydurabilir.
teşekkürler öğretmenim. evet ben öğrenci psikolojisiyle düşünüyorum ergenim ya o yüzden gezip tozmak ülke ülke dolaşmak daha cazip geliyor bugünlerde öğretmen liselerinde bile ben öğretmen olcam diyen ergen pek bulunmuyo:)