• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ogretmenlerin ve velilerin dikkatine

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.839
En iyi cevaplar
1
17.872
498
Kizlar bugun aldigim duyumlara gore yurt genelinde mufolar okullari gezip malum paralel yapinin yayiynlarini aldiran ogretmenleri tesbit edeceklermis bu bir duyum ne kadar dogru bilmiyorum ama yuksek ihtimalle dogru cunku benim ilimde bircok okula gitmisler guvender zirve vb yayinlar

Bilginize olsun

Kizlar bugun aldigim duyumlara gore yurt genelinde mufolar okullari gezip malum paralel yapinin yayiynlarini aldiran ogretmenleri tesbit edeceklermis bu bir duyum ne kadar dogru bilmiyorum ama yuksek ihtimalle dogru cunku benim ilimde bircok okula gitmisler guvender zirve vb yayinlar

Bilginize olsun

hadi ya bizim okul aldırdı valla, amaç ne peki napıcaklar?

mufo? haber kaynağı olmayan konular yazılmıyordu galiba yasaktı.
ama doğruysada bu sisteme çoktan başlandı.

çocukları sorguya mı çekecekler acaba geçen sene yapmışlardı okullarda öyle bişeyler...

hadi ya bizim okul aldırdı valla, amaç ne peki napıcaklar?
Sanirim fislemek ama bu nasil olur o yayinlardan baska yayinlardan cok kaynak var elimde ve ben paralel yapiyla uzak yakin bi alakam yok hic de olmadi yani neye gore degerlendirecekler bilmiorum

bizim okul öyle bi okul değil ama yine de olur mu bilmem, şaşırmıyorum artık hiçbişeye, bizimkiler zambak kullıyor o da bildiğim kadarıyla onların

Istedikleri kadar ceksinler.Onlar bulmak istedikleri kisileri zaten saptadilar.Bizim gibilerle isleri yok.He cemaatten olup fislemek istediklerini dedektor gibi bulup islem baslatirlar.Acaba zirve guvender korfez kullanan egitim birsenlileri de fisleyecekler mi ? Yemez dimi.

zaten kaynak kitap piyasası bunların elinde, diğerleri kilidi vurup gitçek yakında

mufo? haber kaynağı olmayan konular yazılmıyordu galiba yasaktı.
ama doğruysada bu sisteme çoktan başlandı.
Olabilir zaten bende onu dusundum o yuzden yanlis olabilir diye bildirdim insallah dogru diildir yayinlar guzel biz kim yayinladi diye bakmioruz ki icerigi guzelse aliyoruz

Istedikleri kadar ceksinler.Onlar bulmak istedikleri kisileri zaten saptadilar.Bizim gibilerle isleri yok.He cemaatten olup fislemek istediklerini dedektor gibi bulup islem baslatirlar.Acaba zirve guvender korfez kullanan egitim birsenlileri de fisleyecekler mi ? Yemez dimi.
Ayrimciliktan biktim artik su ulkede hep bi kutuplasma her donem her daim arpa boyu yol alamiyoruz

Ağzına sağlıkkkkk!!!!
Caaağnım ülkem de sürekli birileri hedef tahtasına oturtuluyor, sonra da vurun kahpeye... Az gelişmiş bir ülkeyiz işte, böyle saçmasapan sürünmeye devam...

Back