- 28 Ocak 2013
- 8.596
- 18.710
- 448
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
-
Süper o zaman. Rahatça güzel yerler isteyebilirsiniz. Puanınızda iyidir doğudan dolayı.Çok tşkler ederim cevaplar için sanırım bende tayin isteyeceğim Branşım rehberlik biraz daha rahat tayin benim için hocam
Henüz 6 yıllık çalışıyorum hocam merkezdeyim zorunlu görev devm ediyor 1 yıl var daha o yüzden sadece zorunlu hizmet açılıyor 100 puanım var ama olur iç Anadolu diye düşünüyorumSüper o zaman. Rahatça güzel yerler isteyebilirsiniz. Puanınızda iyidir doğudan dolayı.
İç Anadolu sandiginiz kadar kötü bı yer değil hanımefendi . Eğitim olarak doğudan çok daha iyi imkanları var. İki tarafı da görmüş biri olarak söylüyorum size. Kaldı ki Anadolu da küçük bı ilçeye tayin olsa bile illa ki okulun dibindeki evde oturmak zorunda degil. Merkezden gidiş geliş yapan bı dünya öğretmen var.Mecburi bitmedi ise o zaman 1 sene bekleyin derim.
İç Anadolu'da ilçelere giderseniz o imkanları da bulamayabilirsiniz.
Gidiş geliş yapan ve ciddi sorunlar yaşayan bir dünya arkadaşım var. Kaldı ki çok büyük bir ilin büyük bir ilçesinde yaşıyorum burda bile bir çok sey için merkeze gitmek zorunda kalıyoruz. İç anadoluyu da iyi biliyorum doğuyu da. O sebeple gittiğin ilçenin imkanı kötü ise doğuda merkezde kalmak iyi. Zaten Şanlıurfanın ilçeleri gelişmemiştir ama merkezinde her şeyi rahatlıkla bulabilirsin.İç Anadolu sandiginiz kadar kötü bı yer değil hanımefendi . Eğitim olarak doğudan çok daha iyi imkanları var. İki tarafı da görmüş biri olarak söylüyorum size. Kaldı ki Anadolu da küçük bı ilçeye tayin olsa bile illa ki okulun dibindeki evde oturmak zorunda degil. Merkezden gidiş geliş yapan bı dünya öğretmen var.
il olarak Şanlıurfa her türlü imkanı sunuyor İç anadolu da da ilçeden ziyade açılan merkez okullardan tercih yapacağım arkadaşlar tabiki bize burayı aratmamalı en kötü ihtimal çocuğu bir sene daha bekletip tayini de ertelemek dört yaşını yeni doldurdu bu ihtimal dahilinde 1 sene anaokuluna gidebilmiş olacak
Nevsehire tayin istedim çıktı çok şükür bağımsız anaokuluna tüm güne kayıt yaptırdım oglumu da şimdilik memnunum kararimdan çok şükürBeni takibe alınca , konularınıza bakmak istedim . Ne yaptınız merak ettim
Nevsehire tayin istedim çıktı çok şükür bağımsız anaokuluna tüm güne kayıt yaptırdım oglumu da şimdilik memnunum kararimdan çok şükür
Çok teşekkürlerBen de çok zaman geçmiş ama tayin istemelisiniz demeye gelmiştim. En mantıklısını yapmışsınız. Çocuklarınıza başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?