Arkadaşlar,ilk etapta 5 okul seçelim ve beşer kişilik grup oluşturup o okula yardım edelim diyorum.Daha sonra yine 5 okul ve 5 kişilik gruplarla diğer okullara devam ederiz.okulların ismini yazıyorum.Herkes seçtiği okulu bize bildirir ve koliyi gönderdim derse;önce dua eder,sonra teşekkür ederiz.Hemde nereye yardım gittiğini bilir,elimizdeki kalanları diğer okullara paylaştırırız.
1. Işık Köyü İlköğretim Okulu Öğretmen Berk Tetik (Giysi,ayakkabı,yaka,önlük,çorap,atkı,bere,kırtasiye malzemesi,kitap,Defter) Adres:Işık Köyü-Hakkari
2. Yukarı Yanıktaş Köyü İlköğretim Okulu Öğretmen Sinan Bayat (ihtiyaçlar aynı) Adres: Yukarı Yanıktaş Köyü Çaldıran-Van
3.Hürriyet İlköğretim Okulu Öğretmen Okan Öztürk (ihtiyaçlar aynı)Adres:Hürriyet Köyü Eleşkirt-Ağrı
4.Değirmendüzü İlköğretim Okulu (ihtiyaçlar aynı) Adres
eğirmendüzü Köyü Patnos-Ağrı
5.Şehit Güven Yılmaz İlköğretim Okulu(Anasınıfı için oyuncak,çizgi film cdsi,kuru,sulu,pastel boya,el işi kağısı,grafon kağıdı,yap-boz,yapıştırıcı,masal kitapları,giysi,ayakkabı,atkı,bere,mont,masa örtüsü,matara,beslenme çantası)
ADRES:Tunçoluk Köyü-Ardahan Hadi hanımlar;bu güzel iş başa düştü.Aynı zamanda bu kadar çaba harcayan öğretmenler için ne yapsak azdır.İyi haberlerinizi bekliyorum.