İçimde;Alışmak sevmekten daha zor diye arabesk bir şarkı söyleme isteği uyandı. 18 yıldır alışamadım ve hala sevmiyorum.Öğretmenler odasının sorunları bitmez. Bir kere en başta branşlar arası gruplaşma var. Bu okula ilk başladığımda çok şaşırmıştım öğretmenler odasının bir bölümü sınıf öğretmeni bayanlara ait. Koca bir masa etrafına kendilerine bir köşe yapmışlar. Ve okula gelir gelmez oranın sınıf öğretmeni bayanlara ait olduğu hissettirildi. Bende sınıf öğretmeni olarak kendimi o masada oturma zorunluluğunda hissettim nedense. Oraya oturmadığım da sanki bana karşı tavırları değişiyormuş gibi bir hisse kapılıyorum. Sanki sen sınıf öğretmenisin orada ne işin var der gibi. çok ilginç bir durum başta çok garip gelmişti ama insan alışıyor zamanla. Masada sürekli dedikodular falan saymakla bitmez :) 10 dakikalık teneffüse neler sığdırıldığına inanamazsiniz :)
Bende sevemedim öğretmenler odası ve veli olayını. Öğrencilerden çok veliler le uğraşıyorum öğretmenler odasının atmosferi yüzünden de çoğu zaman teneffüsümü sınıfta geçiriyorum.İçimde;Alışmak sevmekten daha zor diye arabesk bir şarkı söyleme isteği uyandı. 18 yıldır alışamadım ve hala sevmiyorum.
ilk akla geldiğinde okumuş etmiş belli bir eğitim almış insanların birbirinden alıp veremedikleri ne olabilir ki diye sorabiliriz..ama oluyor..öğretmen arkadaşlarım siz de de oluyor mu böyle sorunlar..ne gibi derseniz??mesela biri bir diğer kişi hakkında atıp atıp tutuyor...sonra bir bakıyorsunuz o arkasından konuuştuğu kişiyle can ciğer kuzu sarması olmuş.. siz nasıl davranıyorsunuz okulda??neler tavsiye edersiniz??kimseye içimi anlatmamayı öğrendim..kendine yakın hissediyorsun birşeyler paylaşıyorsun, bi süre sonra o kişi senin düşmanın durumuna gelebiliyor..hepsi mesai arkadaşı sonuçta yüzyüze bakıyorsun amasevmediğin kişiye de seviyormuş gibi davranmak zorunda kalıyorsun..vs..