bende biricik esimin,dayimin ogretmenler gununu en icten dileklerimle kutluyorum......allah ogretmenlerimizi,polislerimizi,askerlerimizi,basimizdan eksik etmesin.....
amin canım eksikliğini göstermesin
onlar olmasa bizler ne yaparız???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende biricik esimin,dayimin ogretmenler gununu en icten dileklerimle kutluyorum......allah ogretmenlerimizi,polislerimizi,askerlerimizi,basimizdan eksik etmesin.....
evvela Başöğretmen Ulu Önder Atatürk'ün, sonra hayatımda iz birakan; bu balık hafızama rağmen unutulmamayı başarmış değerli öğretmenlerimin, son olarak da bu kutsal mesleği layıkıyla yapan, Atatürk ilke ve inkılaplarına sıkı sıkıya bağlı, vatanına milletine bayrağına aşık, ülke için hayırlı bireyler yetiştiren, yaşı kaç olursa olsun idealistliğinden birşey kaybetmemiş, "öğretmen" sıfatını hakkıyla hakeden değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en derin duygularımla kutlar ellerinden öperim...a.s.
önce tüm türkiyedeki sonrada sitedeki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum iyiki varsınız geleceğimizi aydınlatan mumlarımız elerinizde yanan mumlarınız hiç sönmesin a.s.a.s.a.s.
gelelim bu sitede olan benim için çok özel olan canım öğretmenim canım dostum kööy öğretmenim HUSEL im seni seviyorum dostum
tokatın dağlarında açtırdığın kır çiçeklerin solmasın
seni ve değerli eşini yürekten kutluyorum iyiki varsınız birtanem a.s.a.s.a.s.Şeniz
bütün öğretmenlerin ve canım arkadaşım huselin öğretmenler gününü kutluyorum.
Önce Başöğretmen M. Kemal Atatürk'ün,sonra babamın,sonra biricik eşimin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..
Ülkemizde üç kuruş maaşa bilgi dağıtan,bilgilerini ve eğitimini kalkan yapan,doğuda,batıda,güneyde,kuzeyde eğitim ve öğretim için didinen tüm öğretmenlerimiz;
en az sizlere değer veriliyor ülkemizde bu bir gerçek..Ama sizler olmasaydınız cahillik bir çığ olup akardı..
Özellikle dağda ki teröristlerin bile çocuklarını koruyup kollayan asker ve polislerimize,bir o kadar herşeyi göze alarak onları eğitmek amaçlı kendilerini mesleklerine adamış tüm öğretmenlerimizin bu güzel günlerini kutluyorum ve öğretmenlerime hak ettikleri değerin geç olmadan verilmesini temenni ediyorum..
Sevgiler...