- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
Siz deeeTeşekkür ederim.Sağolun çok kibarsinizYorumlarınız mükemmel ve siz çok tatlisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz deeeTeşekkür ederim.Sağolun çok kibarsinizYorumlarınız mükemmel ve siz çok tatlisiniz
Özlemle hatırladım şimdi o günleri. Paramız olmazdı cebinden yemek ısmarlardı, ne derdimiz olsa koşardı. Kızardı (biyik altından gülerek), kovardı yanından ama yine ayrılamazdık etrafından :) çünkü bilirdik ki yalandan hep tripleri :)Ne mutlu size sevgiyle hatırladığınız bir hocanız var. Çok sıcacık bir kalbi varmış hocanızın. Yazdığınızın enerjisi buraya kadar geldi. Yazmak istedim ben de.
İnşallahhhhh Onun sosyal medyası yoktur ama soyadından belki çocuklarına veya yeğenlerine ulaşabilirsiniz.Ne kadar tatlı bir öğretmenmiş. İnşallah iyidir ve keyfi yerindedir.Özlemle hatırladım şimdi o günleri. Paramız olmazdı cebinden yemek ısmarlardı, ne derdimiz olsa koşardı. Kızardı (biyik altından gülerek), kovardı yanından ama yine ayrılamazdık etrafından :) çünkü bilirdik ki yalandan hep tipleri :)
Şimdi sosyal medyadan arattım ama bulamadım. Uzun yıllar telefonlaştık fakat kaybettik birbirimizi. Umarım bir gün yine görür öperim tombik yanaklarından
Haklısınız. Becerebilirsem biraz stalk yapayım:) umarım bulurum. Ve dilerim herkesin hayatında bir Salih hoca olurİnşallahhhhh Onun sosyal medyası yoktur ama soyadından belki çocuklarına veya yeğenlerine ulaşabilirsiniz.Ne kadar tatlı bir öğretmenmiş. İnşallah iyidir ve keyfi yerindedir.
Haklısınız. Becerebilirsem biraz stalk yapayım:) umarım bulurum. Ve dilerim herkesin hayatında bir Salih hoca olur
Buldum be seridina nasıl duygulandım şu anda anlatamam. Instagram Kullanmıyor ama facebook kullanıyormuş. Vesile olduğun için çok teşekkür ederimİnşallah ve Aminnnnnnnnnn
Bu kabul edilemez.
Herkesin tam gaz deli gibi ogretmenler gununu kutladigi boyle bir gunde ,iyi ki akliniza gelmis bu paylasimi yapmak.
Ben zaten anlam veremiyorum su gunun kutlanmasina. Ilkokul ogretmenime para toplanir pirlanta kolye alinirdi oyle bir okuldan mezunum ben de. Ha ne kadar hak ediyordu bu luzumsuz sevgi gosterisini tartisilir. Oyle dayaktir psikolojik baskidir hic biri yoktu sizin olaydaki gibi ama mesleginde yetersiz bir kadindi. Sayfalar dolusu odev verirdi, deli danalar gibi yapmaya ugrasirdik. Kucucuk omuzlarda cilgin bir yuk bence bu. Simdiki aklim olsa asla yapmazdim o odevleri.
Ogretmenlere de ogretmenlige de saygim sonsuz. Nasil olmasin anam babam ogretmen benim. Ama gercekten de suyu cikti su kutlama isinin. Sonuna kadar hak verdim konunuzu okuyunca
Hahaha demek ki herkeste var boyle bir ogretmen. Yasim 34 canim. Ogretmenimin adi yasemindiDark kaç yaşındasın fethiye miydi öğretmenin adı?
Benimde böyle açgözlü öğretmenlik adı altında soyguncu bi öğretmenim vardı . Öldü mü kaldı mı bilmiyorum kızlardan nefret ederdi 4-5 kızı vardı onun acısını biz çektik brnde ondan nefret ediyorum :)
Sadece öğretmenler ve doktorlar miÖğretmenlik, doktorluk gibi direkt olarak insanla muhatap olunan mesleklerde psikolojik değerlendirmeye tabii tutulmalı tüm adaylar bir öğretmen olarak söylüyorum bunu. O kadar önemli ki ilk temaslar.