öğretmenim, ek iş ne yapabilirim?

pinkgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
263
32
merhaba arkadaşlar , borç ödüyorum ayın sonunu zor getiriyorum ekonomi yapmaya çalışıyoum elimden geldiğince. ama işte illa ki bi ihtiyaç çıkıyo para gidiyo yani. özel ders demeyin . onun harici ne yapabilirim? özellikle yapan arkadaşlardan destek bekliyorum.

devlette çalışıyorum yani başka nerde ne iş yapabilirim onu da bilemiyorum

merhaba arkadaşlar , borç ödüyorum ayın sonunu zor getiriyorum ekonomi yapmaya çalışıyoum elimden geldiğince. ama işte illa ki bi ihtiyaç çıkıyo para gidiyo yani. özel ders demeyin . onun harici ne yapabilirim? özellikle yapan arkadaşlardan destek bekliyorum.

devlette çalışıyorum yani başka nerde ne iş yapabilirim onu da bilemiyorum

öğretmen olduğunuz için ösym açık öğretim ve meb in sınavlarında gözetmenlik yapabilirsiniz. Benim aklıma ilk gelen bunlar.

Canım benim arkadaşım İngilizce öğretmeniydi o aynı zamanda tercümanlık ve çeviri de yapıyordu.Başka bir arkadaşım edebiyat öğretmeniydi üniversite öğrencilerine tez hazırlıyordu.beden eğitimi öğretmeni olanların da çoğu spor salonlarında part tıme çalışıyor . Branşın ne senin? Ona göre fikir vereyim tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim calistigin yerde pansiyonlu okullar varsa oralarda nöbet tutabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim arkadaşım İngilizce öğretmeniydi o aynı zamanda tercümanlık ve çeviri de yapıyordu.Başka bir arkadaşım edebiyat öğretmeniydi üniversite öğrencilerine tez hazırlıyordu.beden eğitimi öğretmeni olanların da çoğu spor salonlarında part tıme çalışıyor . Branşın ne senin? Ona göre fikir vereyim tatlım

off offf evet o tarz branş seçmek lazımmış gerçekten ama bilemedim işte. anasınıfı öğretmeniyim ben.

Canim calistigin yerde pansiyonlu okullar varsa oralarda nöbet tutabilirsin.

hımm yapılıyor mu öyle başka okuldan gelipte. ilk defa duydum. pansiyonlu okul da var mı bilmiyorum araştırayım bakayım bi. sağolasn

Tabi ki yapiliyor pek cok lisenin kiz pansiyonu mevcut. Oralarda ek ders karşılığı dışarıdan nobet tutabilirsin.

Tabi ki yapiliyor pek cok lisenin kiz pansiyonu mevcut. Oralarda ek ders karşılığı dışarıdan nobet tutabilirsin.

sağol canım çok. ama gece nöbetleri ise biraz sıkıntılı olabilir benim için. sabah kendi işime akşama kadar . sonra da gece bu.

Aslında yayın evleriyle anlaşıp kitap yazma işine de girişebilirsiniz ana sınıfı öğrencilerine yönelik etkinlik kitapları filan

Aslında yayın evleriyle anlaşıp kitap yazma işine de girişebilirsiniz ana sınıfı öğrencilerine yönelik etkinlik kitapları filan

Bu çok güzel bi öneri sağolun hem de keyif alarak yapabileceğim bişey. Acaba bunun prosedürü nasıldır bi araştırmak lazım bunu da.

Bu çok güzel bi öneri sağolun hem de keyif alarak yapabileceğim bişey. Acaba bunun prosedürü nasıldır bi araştırmak lazım bunu da.

yayınevleriyle görüşebilirsiniz onlar sizi ihtiyaca göre yönlendirirler.

yayınevleriyle görüşebilirsiniz onlar sizi ihtiyaca göre yönlendirirler.

Öyle mi? Bu işi yaptınız ya da sanki tanıdığınız yapmış gibi konuştunuz da eğer öyle ise braz daha bilgi verir misiniz örneğin hangi yayın evini aramalıyım. Daha ufaklardan öı başlamak lazım ve ne diyeceğim tam olarak 😄

Öyle mi? Bu işi yaptınız ya da sanki tanıdığınız yapmış gibi konuştunuz da eğer öyle ise braz daha bilgi verir misiniz örneğin hangi yayın evini aramalıyım. Daha ufaklardan öı başlamak lazım ve ne diyeceğim tam olarak 😄

ben kitap yazmadım tecrübem yok ama tanıdıklarımdan yazanlar oldu elbette
size şöyle örnek vereyim tandıklarım sınıf öğretmenleri olup çocuklara etkinlik kitabı hazırladılar soru filan yazdılar. Ve bu çalışmalarından da bölüm-ünite başına para aldılar.
Onların araştırmasıyla değil yayınevlerinin teklifi ile olan geçici bir durumdu bu.
Aslında sürekli yapılsa güzel gelir elde edilebilir. Tabi anlaşma şartlarına da bağlı olsa gerek.

Kitap yazmak için sadece yayın evlerine gitmenize gerek yok evde internet üzerinden de yazıp para kazanacağınız siteler mevcut.

X