- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 133
- 45
- Konu Sahibi kelebek1979
-
Etik olarak pek uygun değil ama sizin vicdanınıza kalmış tabii. Okul idaresi bir şey diyemez, sadece ikide bir sizin izne ayrılıp okula başlama işinizle uğraşırlar. Bir hastalığınız var mı, nasıl bu kadar sık rapor alabiliyorsunuz?bu şekilde davranmam uygun mudur acaba, yoksa bir engel var mı ?
Bir de böyle davranmam uygun mu acaba diye sormuş ahsjsjdhsAy pes
Bu kadar yüzsüzünü de ilk kez görüyorum
Bir de böyle davranmam uygun mu acaba diye sormuş ahsjsjdhs
Sanmıyorum maddi durumunun buna tenezzül edecek kadar kötü olduğunu. Tamamen aç gözlülük. Helal para olmadıktan sonra çocuğunu Korbell çöp kovalı büyütsen ne olur?Ya tamam al, al sen izin ama 15 tatilde paramı alacağım ne demek?
Hangi doktor 20 20 20 hastalıksız rapor yazabilir?
Yani büyük konuşmayayım belki maddi olarak çok zor durumdalardır ama bilemedim
Aslında sadece “yönetmeliğe’’ uygun olup olmadığını merak etmiş. Herhangi bir engelle karşılaşmamak için. Yoksa bunun vicdanen, ahlaken uygun olup olmaması çok da umrunda değil muhtemelen.Devletin milletin parasini haketmeden alabilmek icin yol yordam mi soruyorsunuz burda? Bir de utanmadan “boyle davranmam uygun mu?” Diye soruyorsunuz ve isin en aci tarafi da siz bir ogretmensiniz. Terbiyesizlik resmen
Aynen aynen farkettim ben de. Yani ozetle kitabina uydurmaya calisiyor. Yoksa calismadan maas alma cabasi, ogrencilerinin perisan olmasi ya da meslektaslarinin onun yerine calismak zorunda kalmasi falan umrunda degil; cunku onun bebegi varAslında sadece “yönetmeliğe’’ uygun olup olmadığını merak etmiş. Herhangi bir engelle karşılaşmamak için. Yoksa bunun vicdanen, ahlaken uygun olup olmaması çok da umrunda değil muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?