arkadaşlar merhaba haziran ayı için zeytinburnu öğretmen evinin bahçesini tuttuk, fakat bir türlü içime sinmedi birde yağmur yağması durumunda içeri alma şanslarıda yokmuş çok karasız kaldım bilgisi olan varmı . lütfen özellikle orda düğün yapan var ise yüreğime su serpsin:)
Mekanı bilmiyorum,ben genel olarak yorum yapıyorum.moralini bozmak istemem ama,geçtiğimiz haziranda da kuzenim evlendi.bahçe düğünü olacaktı ama yağmur yüzünden iç mekana almak zorunda kaldılar.bir gün öncesine kadar da yağmur belirtisi olmadığı için aynı gün plan değişikliği yapılması kötü oldu,organizasyon eksikliği oldu.sen bi de iç mekan da yok diyosun,o daha da büyük bi risk.inşallah sorun yaşamazsın:18:
hayır 1. derece akran olması önemli değil ,öyle birşey istemdiler. sadece öğretmen evi kartı ve kart sahibinin gelip imza atması yeterli oluyor.(tabi kartın 2011 bandrollü olması gerekiyormuş birde)
Birkaç yıl önce bir komşumun oğlunu evlendirmiştik orada....Ben çok beğenmiştim kamelyalar altında,süslü sandalye ve masalarda çok nezih bir düğün olmuştu...Havuzuyla,canlı müziğiyle ikramlarıyla hiç bir sorun olmadan düğünü tamamlamıştık...bu arada ben z.burnu öğretmen evinin kapalı salonunun olduğunu biliyorum aslında ama size neden yok denmiş anlayamadım.Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin...
arkadaşlar merhaba haziran ayı için zeytinburnu öğretmen evinin bahçesini tuttuk, fakat bir türlü içime sinmedi birde yağmur yağması durumunda içeri alma şanslarıda yokmuş çok karasız kaldım bilgisi olan varmı . lütfen özellikle orda düğün yapan var ise yüreğime su serpsin:)