öğretmene sürpriz

mor hercai

1 kral 1 kraliçe 1 prens 1 prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
272
181
103
Slm bayanlar kızım anasinifinda öğretmenler günü için velilerle beraber öğretmenimize unutulmaz bir gün yaşatmak istiyoruz geçen sene hediye olarak battaniye ve orkide almıştık ve bizlerde evden pasta börek çörek meşrubat ne olursa götürdük parti havasında geçti güzeldi yani ama bu sene aynısı olsun istemiyoruz aklınıza gelen kutlama önerileri var mı yazarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim hepinize

sizden bağımsız olarak ben küçükken bu organizasyonlardan nefret ederdim.

annem çalışıyordu gelemezdi ve annesi çalışmayan çocukların anneleri hep öğretmenin etrafında olurdu kendimi kötü hissederdim. babamı zorlardım biz onlardan ayrı hediye alalım daha güzelini alalım diye.

bence sınıfça bir hediye alıp, ki o bile artık gereksiz geliyor, öğretmenin masasına bırakılsa,çocuklar sırayla öğretmenini öpüp kutlasa sonra ders işlense daha şık olur.

Yalnız cocuklar hedıye veremedıgı ıcın o duyguyu yasayamıyor bence her cocuk ayrı vermeli .

Yine özel bir 24 kasım yazılı pasta yaptırabilirsiniz.
Ayrıca herkes kndi küçük hediyesini alsa daha hoş olabilir.
Ya da hepsi birer çiçek götürsün.

bende ogretmenim ama boyle seyleri cok gereksiz buluyorum.bi keresinde dogum gunumu kutladilar.kac ders bosuna gitti oda yetmedi bide sinif berbat bi hale girmisti.kaldiki bide velilerde olacak.bence okul idareside boyle seyleri sevmez.diger siniflar rahatsiz olur.sadece bi veli herkesi temsilen hediyeyi verebilir ona bile gerek yok.

Ne güzel ogretmensiniz :)

Bence böyle şeylere hiç gerek yok, aileler ve öğretmenler kızmayin ha:) sonuçta bu meslek hediye için yapılmıyor, dolayısıyla ailelerin kendini bı sürpriz yapma zorunda hissetmesi gereksiz. Eskiden ogretmenler gününü aileler değil çocuklar kutlardi, bir çiçek bir şiir ile...öğretmenler de fazlasıyla mutlu olurdu. Simdilerde sınıftaki anneler toplanıp öğretmene doğum günü bile yapıyor eeeee çocuk nerde??? Dediğim gibi fazla kasmaya gerek yok. Öğretmen görevini yapar öğrenci de başarılı olursa tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…