- 6 Aralık 2016
- 272
- 181
- 103
- Konu Sahibi mor hercai
-
Yalnız cocuklar hedıye veremedıgı ıcın o duyguyu yasayamıyor bence her cocuk ayrı vermeli .Slm bayanlar kızım anasinifinda öğretmenler günü için velilerle beraber öğretmenimize unutulmaz bir gün yaşatmak istiyoruz geçen sene hediye olarak battaniye ve orkide almıştık ve bizlerde evden pasta börek çörek meşrubat ne olursa götürdük parti havasında geçti güzeldi yani ama bu sene aynısı olsun istemiyoruz aklınıza gelen kutlama önerileri var mı yazarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
Yanlış anlamayın, öğretmensiniz sanırım, çocukların hediye almasını mı savunuyorsunuz?Yalnız cocuklar hedıye veremedıgı ıcın o duyguyu yasayamıyor bence her cocuk ayrı vermeli .
Çocuklar için de küçük birer hediye olacak canım onuda düşündükYalnız cocuklar hedıye veremedıgı ıcın o duyguyu yasayamıyor bence her cocuk ayrı vermeli .
Yo savunmuyorum hedıye almak zorun da degıller ki :)onların söyledıgı bır cümle bıle yeter.Yanlış anlamayın, öğretmensiniz sanırım, çocukların hediye almasını mı savunuyorsunuz?
Sınıf adına alınması bile gereksiz aslında.
Bizim öğretmenimiz öncesinde uyarırdı. Çocuklar hediye almayın, siz dersinize çalışın bana en güzel hediye derdi. Ay canım öğretmenim benim ya.[/QUOTE
Ne güzel demiş. Hatırladım da küçükken hediye almadığım zamanlar nasıl utanır üzülürdüm. E kolay değil 3 öğrenci okutuyordu ailem.
Durumu olan var olmayan var. Bir dayatma gibi oluyor bazen. Ayrı ayrı hediye olmasın bence de.
Ne güzel ogretmensiniz :)bende ogretmenim ama boyle seyleri cok gereksiz buluyorum.bi keresinde dogum gunumu kutladilar.kac ders bosuna gitti oda yetmedi bide sinif berbat bi hale girmisti.kaldiki bide velilerde olacak.bence okul idareside boyle seyleri sevmez.diger siniflar rahatsiz olur.sadece bi veli herkesi temsilen hediyeyi verebilir ona bile gerek yok.
tesekkur ederim:)Ne güzel ogretmensiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?