Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Öğretmenden çocuk isim karakteri

asya04

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
309
183
Arkadaşlar ilk kızıma isim ararken bir site bulmuştum internetten öğretmenler öğrencilerinin isimlerine göre yaramaz,başarılı, ılımlı ,sessiz gibi karakter değerlendirmesi yapmıştı şimdi o siteyi bulamadım ama burda ki öğretmenlerden öğrencilerinin isimleri ile ilgili bilgi istesem saçma mı olur bilemedim.

Arkadaşlar ilk kızıma isim ararken bir site bulmuştum internetten öğretmenler öğrencilerinin isimlerine göre yaramaz,başarılı, ılımlı ,sessiz gibi karakter değerlendirmesi yapmıştı şimdi o siteyi bulamadım ama burda ki öğretmenlerden öğrencilerinin isimleri ile ilgili bilgi istesem saçma mı olur bilemedim.
Öğrenci ismine göre değil ama "Can" ismini kesinlikle tavsiye etmiyorum, ek bile olsa kesinlikle kullanmayın derim. Bu arada kız mı erkek mi onuda belirtirseniz daha iyi olur :KK66:

Neden can ismini tavsiye etmiyorsunuz-Kız erkek farketmez sadece istatistik olarak dikkat çekecek diye düşünüyorum hoş olur

Neden can ismini tavsiye etmiyorsunuz-Kız erkek farketmez sadece istatistik olarak dikkat çekecek diye düşünüyorum hoş olur
Çünkü ne kadar can tanıdıysam aşırı aşırı hareketli yaramaz laf anlayıp dinlemeyen oluyorlar. Özellikle ergenlik döneminde zaptedilemez oluyorlar. Kızlarda da nazlı ismi sıkıntı bence isimlerinin özelliklerini taşıyorlar :) aklıma geldikçe yazarım yine..

Bende çevremden Mert ve Efe ismi sürekli sokaktan anne ve babalar ın bağırdığını duyarım hiç durmuyorlar yerlerinde

İsimlerin insanlar üzerindeki etkisine inanıyorum. Mert ve Efe zaten anlamı üzerinde. Savaş, Vur-al da böyle. Anlamlara dikkat etmek gerek :KK66:

özlem ismindekiler aşırı kaprisli ve içe kapanık oluolar bence. bir de Elif ismi bir ağırbaşlılık veriyor ama Elif isimli öğrencilerim hep zeki ve çalışkandı...

X