Günaydın. Kardeşim 8. sınıfa gidiyor fen öğretmeni sorunumuz var. Geçen gün öğretmen annemi aramış işte çocuğunuzu disipline vercez diye annem tabi koştur koştur gitmiş neyse gittiği zaman kardeşimi de yanına almış öğretmen çocuğa bağırmaya başlamış üstüne üstlük bir de tokat saçı uzun diyeymiş ya dedim ki neymiş bu kadar abartılacak kardeşim geldi ağlamaya başladı siz beni korkmuyorsunuz 1 senedir hep böyle falan aldım karşıma konuştum noldu falan diye meğersem bunun önceleri de varmış işte bir ara botu yırtılmıştı kardeşimin annem gitti aldı geldi beğenmediği için ben giymem bunu yırtıkla gidiyim yarın değiştirin dedi neyse o gün sen bu hoca tut arkadaşlarının içinde bu yırtık bot ne ailen sana bakmıyor mu diye ayarlamış çocuğu tabi ben bunu duyduktan sonra iyice kötü oldum bir de daha önemli bir sorun var öğrenciler geç kaldığı zaman falan çocuklara diyormuş bir tane lolipop alacaksınız yoksa 1 tl koyun masama koymayan disipline ya bu kadın haraç kesiyor resmen! bugün gidicem bakalım derdi neymiş ama bunları yapmaya asla hakkı yok. terbiye verme adı altında neler yapıyorlar ya!!