aslında bu temizlikçinin görevi ama devlet okulunda ise her okulda yeterli temizlik personeli olmadığı için yetişmiyor olabilir; üstelik yeni temizlenmiş bir yeri kirlettilerse vicdani gelmedi bana
eğitimci değilim, bir öğretmen nasıl davranmalı bilmiyorum ama iki çocuk annesi olarak eğer ben öğretmenin yerinde olsaydım o iki çocuğa temizletird
Evet onuda aramis ama benim evim çok yakın olduğu için önce ben gittim olmalı çünkü sadece ikisi çamur yapmistiBen çocuklarımın yaptığı şeylerin sorumluluğunu alma taraftarıyım, sonuçta sizin oğlunuz kirletmiş ona ders olmuştur sonuçta okullardaki temizlik görevi krizi malum ama diğer çocuğun velisiyle görüşmüş mü onu merak ettim?
Yani kova getirip direkt silin demek hiç hoş değil. Peki neden siz diğer veli nerdeydi?
Aslında bütün velilere tavrı aynı benim evim yakındı önce ben gittim tabiCocuklarin yaptiginin sorumlulugu alinmali hatta cocugu da dahil etmeliydiniz önemli olan diger veliye tavri
Bizde yeni taşındık bu okulda 1.ayimiz temizlikçi var aslında ama öğretmen vallahi zar zor temizletiyoruz diyince bişey diyemedimDevlet okulunda ben haklı görüyorum çünkü temizlikçi yok sanırım, ama çocuğunuza temizletseydiniz bir dahakine daha dikkatli olurdu. Bir de diğer çocuğun velisi nerde?
Evet onuda aramis ama benim evim çok yakın olduğu için önce ben gittim olmalı çünkü sadece ikisi çamur yapmisti
2 3 dkmi aldı sadecekeske ogretmen olsaydi da çocuklara temizletseydi. en azindan yaptiklarinin sorumluluğunu almayi ogrenirlerdi.
bilemedim, boyle bakinca sinir bozucu geldi. kac dakikanizi aldi? 5 dklik basit bir seyse OK belki ama yarim saatinizi falan aldiysa sikayet edebilirsiniz bence
keske ogretmen olsaydi da çocuklara temizletseydi. en azindan yaptiklarinin sorumluluğunu almayi ogrenirlerdi.
bilemedim, boyle bakinca sinir bozucu geldi. kac dakikanizi aldi? 5 dklik basit bir seyse OK belki ama yarim saatinizi falan aldiysa sikayet edebilirsiniz bence
Evet zar zor temizletiyoruz ve oğlunuz kirletti dedi kova gelince bende artık kirleten temizlesin dedim oğlum hemen koştu ben temizlerim diye ogretmende ya o ya siz temizleyin artık dedi bende oğluma müsade etmedim tabi ve temizledim ve diğer öğrencinin evi uzakta olduğu için sanırım gelemedi yada yedek ayakkabısı yoktu orasını bilmiyorumbazı okullardaki temizlikçilere gercekten iş yaptırılamıyor. ben de bir keresinde sınıfa kusan bir cocuk için temizlik görevlisini yalvarmıştım bildiğiniz temizlemesi için. halbuki işi bu. bana da gelsin annesi temizlesin, neden hasta cocugu okula gönderiyor falan demisti. ama annesi gelmedi.. çocuğu gelip alması için çağırdım halbuki ama gelmedi iste
o yüzden sizden rica etmesi, özellikle devlet okulunda bana abes gelmedi. ama isteme sekli beni de rahatsız etti. ayrıca banane diğer velinin evi uzaksa, tek sorumlu benim cocugum değil ki.
keske cocugun ve arkadasi temizleseydi. neden musade etmedin? yaptiginin sorumluluğunu almasi gerekir ki bir daha yapmasin.Evet zar zor temizletiyoruz ve oğlunuz kirletti dedi kova gelince bende artık kirleten temizlesin dedim oğlum hemen koştu ben temizlerim diye ogretmende ya o ya siz temizleyin artık dedi bende oğluma müsade etmedim tabi ve temizledim ve diğer öğrencinin evi uzakta olduğu için sanırım gelemedi yada yedek ayakkabısı yoktu orasını bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var benim oğlum 2.sinifa gidiyor öğretmeni beni aradı o ve bir arkadaşı çamurda oynamış ve bütün sınıf çamur olmuş beni aradı ve yedek ayakkabı getirmemi istedi bende götürdüm ve tam çıkacakken kova getirdi ve oğlumun kirletyigi yerleri silmemi istedi temizlik görevlisi zor geliyormuş zar zor temizletmistik oğlunuz kirletti diye bende bişey demedim oğlumun kirletyigi yeri sildim oda teşekkür etti elinize kolunuza sağlık dedi ve ben çıktım eşim çok kızdı nasıl temizlersin senin görevin değil ayıp etti ara konuş falan diyor gerekirse müdüre şikayet et sınıfını degistirelim falan dedi sizce böyle birşey istemesi yanlism