Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de öğretmenim, bu yıl başvurdum bakalım yüksek lisansa.. Geçen sene itibariyle eğitim özrü kalktı yani önceden yüksek lisans yaptığımız yere atamak zorundaydı bizi devlet, şu an o yok. 2 yarıyıl dondurma hakkımız var diye biliyorum ben.
Alacağımız maaşa ne kadar etkisi oluyor yüksek lisansın ?
Maaşa değil, ek derse 4'de bir yada 5'de bir fazla alıyorsunuz diye biliyorum. Eğitim almak bir hakdır, idareniz size ders programı yaparken yardımcı olmak zorunda. Mesele bir gün, yada iki sabah veya öğleninizi boşaltırlar. Tabi bunları yaparken de eğitim-öğretimi aksatmamak adına, baştan söylemelisiniz. Eğer mırın kırın ederlerse, sendikaya havale edersiniz. Onlar halleder.
Şuan zihin engelliler öğretmenliği okuyorum yüksek lisansı da alanımda yapmayı planıyorum, bizim ek derslerimiz zaten %25 zamlı geliyor yüksek lisans yaptıgımda %75 oranında mı artış gösterecek sizce?
Alacağımız maaşa ne kadar etkisi oluyor yüksek lisansın ?
ben hem devlette öğretmenimm hem de bu sene tezli yüksek lisanssa başlıyorummm inşallahhhh, siz neyi merak ediyorsunuz?..
evet arkadaşım görev yerimle yüksek lisans yaptığım şehir aynı onun için sadece ders saatlerinde yardımcı olması gerekecek idarenin.. Bide öncden yönetmelikde yüksek öğrenim gören memurun izin hakkı varmış belli bir saate kadar artık o da kalkmış, müdürün insiyatifine kalmış yani.. müdürle arayı iyi tutmak gerekkkk,..branş öğretmeniyim bu sene büyük ihtimal atamam olacak, zh seçeceğim en az 3 yıl bulunduğum şehre dönemem bu süreç içersinde kendimi geliştirmek istiyorum, görev yeriniz ile yüksek lisans yaptığınız şehir aynı mı? yüksek yapmanın öğretmene getireceği avantaj nedir ? alanım dışında yüksek düşünüyorum.