P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
Arkadaşlar benim okulla ilgili bazı problemlerim var. Bizim okulumuzun yurdu var ve biz orada belletmenlik yapıyoruz. Geçen ay arkadaşımızın biri müdürden izin alarak temelli yurda yerleşti ve yurda gelir gelmez ortalığı karıştırdı. Sürekli en ufak hatalarımı yakalayıp idareye bildirme telaşına girdi. Onun yüzünden ben depresyona giriyordum. Çok üzüldüm idaremle aram bozuldu. Herşeyi anlattım idareme ama o kız ben 1gün okula gitmedim o gün arkamdan 1e 5 ekleyerek anlattı müdür yardımcımıza. Bu olayla birlikte onunla arkadaşlığım tamamen bozuldu. Geçen yine belletmenlik yapıyordum yurtta. Ve bu seferde başka bişey uydurarak müdür yardımcımıza beni şikayet etmiş. Halbuki yok öyle bişey. Ben gerekli kontrolleri yapıyorum. Ama arkadaş farklı anlatmış. Çok üzüldüm. İçim kanıyor. Müdürümüze kadar yine gitti. Ve inanın okul artık benim için cehenneme döndü. Şimdi benim sorum şu: Yurt yönetmeliğine göre Yurtta Öğretmenler barındırılamazlar.Yurdun yiyecek ve içeceğinden sürekli olarak faydalanamazlar. Yani onun orada kalması SUÇ. Ben yönetmeliği çıkarttım. Yarın müdüre gösterek bi yönetmelik varsa herkes uymalı. Bende dikkat edecem ama arkadaşımızın da bizzat dikkat etmesini istiyorum. Ve yönetmeliğe görede yurtta sürekli kalmak yasak. Ben arkadaşımzın da bu kurala uymasını ve yurttan çıkmasını istiyorum. diyeceğim. Sizce bu durum benim açımdan ne gibi sonuçlar doğurur? Müdür bana cephe alırmı?