İlköğretim Yorum ve Soruları ÖĞRETMEN (İZMİR) ilköğretim-lise öğrencilerine özel ders verilir

brcb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1
0
celal bayar üniversitesi eğitim fakültesi sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum. yan branşım türkçe öğretmenliği. bunun dışında iletişim ve beden dili, okul öncesi öğretmenliği, okuma-yazma öğretimi sertifikalarım bulunmaktadır. çeşitli devlet okullarında staj yaptım. üniversite eğitimim sürecinde özel ders verdim. mezun olduktan sonrada özel ders vermiş bulunmaktayım. ilköğretim 1-2-3-4-5-6-7-8 ve lise 9-10-11-12. sınıf öğrencilerine ders verilir. sbs ye hazırlık kursları ve derslere,okul sınavlarına yardımcı olmak amacıyla da ders verdim.lise düzeyindeki bazı öğrencilerimi kendi okullarındaki ortalama yükseltme sınavlarına hazırlayarak yüksek puan almalarını sağlamış bulunmaktayım ve böylelikle de mezun olmuşlardır. üniversiteye hazırlık için de ders verebilirim. Türkçe(edebiyat), tarih, coğrafya uzmanlık alanlarımdır. şu zamana kadar anlatıp da anlamayan başarılı olmayan öğrencim de olmamıştır. biraz iddialı oldu ama gerçek. ders vermenin yanı sıra öğrenciye uygun çalışma programı çıkarabilirim (eğitim koçluğu). çoklu zeka kuramına ve öğrenci merkezli anlayışa göre,öğrenci, neyi nasıl anlıyorsa ona uygun bir şekilde dersi işlerim. ders almak isteyenler lütfen önceden hangi dersten hangi konuyu istiyorsa beni bilgilendirsin;çünkü böylelikle öğrencinin bulunduğu seviyeye ve konuya uygun çalışma programını daha sağlıklı bir şekilde çıkarabilirim. 2008 mezunuyum 25 yaşındayım İZMİR/hatay da ikamet ediyorum. ailemle yaşıyorum. babam üniversitede çalışıyor. annem ev hanımı. bu bilgileri aileler için önemli olduğunu bildiğimden yazdım. yani içiniz rahat olsun. dersi kendi evimde veya öğrencinin evinde, uygun şartlardaysa, verebilirim. mail adresim xxxxx
mail atarsanız size geri dönerim telefon numaramı da verebilirim. ders saati ücretinde anlaşılır :) bütün öğrencilere eğitim-öğretim hayatları boyunca maksimum düzeyde başarılar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…