Öğretmen arkadaşlar

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.453
Arkadaşlar merhaba en iyi ilkokul ve ortaokul yardimcı kaynaklarının yayınları sizce nelerdir? Ders tekrarı için değil sadece soru bankası şeklinde olanları soruyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dipnot: bu büyük Kizim okula başladığından beri benim için her sene başında ciddi bir sıkıntı oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Her ders için farklı yayınevlerinin kitapları daha iyi yada daha kötü olabiliyor.onun için buradan yayınevi adı almanız yanlış olur.

Yabancı kaynak derken yabancı dil kaynakları mı demek istediniz?

Ben kendi öğrencilerimde ingilizce için ahead with english serisini kullanıyorum. Diğer dersler için de genellikle tonguç tercih ediyorum.

Ortaokul için; Sosyal bilgiler ve İnkılap tarihi derslerin de İsem yayın 'ın soru bankaları harika tavsiye ederim. Hız yayınları, karekök, okyanus yayınları da tüm dersler için kullanabirsiniz.

İlkokul için Arı yayınlarının defter şeklinde ki kitapları çok iyi.. Detaylı bir anlatım şekli var.

Yabancı kaynak derken yabancı dil kaynakları mı demek istediniz?

Ben kendi öğrencilerimde ingilizce için ahead with english serisini kullanıyorum. Diğer dersler için de genellikle tonguç tercih ediyorum.
Tesekkur ederim. Yardimci diyecektim.
Ingilizce için online kurs önerir misiniz peki?

Çok teşekkür ederim

Lise matematik öğretmeniyim. Ama her kademenin matematik kitaplarına bakarım genelde. Diğer yayınlar uzmanlığım dışı ama matematik için tavsiyede bulunabilirim.

İlkokul için arı yayınlarını öneririm. Geçen sene oğluma aldım, bu sene de alacağım. Bir yayın daha incelemiştim ama adını hatırlamıyorum. Kitapçıya gidip bakacağım.

Ortaokul için ise nartestleri öneririm. Öğrencinin seviyesine göre birkaç kitap ayarlanmış.

Tesekkur ederim. Yardimci diyecektim.
Ingilizce için online kurs önerir misiniz peki?
Online kurs maalesef bilmiyorum. Ama ingilizce için kesinlikle özel ders diyorum. Matematik için de aynı şekilde. Temeli sağlam olsun istiyorsanız bu iki dersten özel ders aldırılmalı. Kurslar, dershaneler pek işe yaramıyor.

İlkokul için üçgen yayınlarını ,ingilizce de More More kullandık geçen yıl 3. sınıfta..bu sene de bu şekilde olacak sanırım

Erkek kardesim icin babam ortaokulda da lisede de tonguc alirdi. Gercekten faydali kitaplar. Brans ogretmeni olsaydim mutlaka tonguc aldirirdim ben.

Bu yila kadar bir etud merkezinde yoneticiydim.ortaokulda Fen bilimleri sosyal bilimler ve Turkce icin canta yayinlarini tavsiye ederim. Bilhassa fen bilimleri yazari fatih gizligider in yayinlarini ve urunlerini cok begeniyorduk. Matematikte tam oturmus basarili bir yayin bulamamistik. Yoneticiligi biraktigim icin son durumu bilmiyorum.Ingilizce more and more u begeniyorduk. Din kulturunde herhangi bir yayin olabilir. Geneli ayniydi cunku

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…