- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
-
- Konu Sahibi Aylakkadin
Tesekkur ederim. Yardimci diyecektim.Yabancı kaynak derken yabancı dil kaynakları mı demek istediniz?
Ben kendi öğrencilerimde ingilizce için ahead with english serisini kullanıyorum. Diğer dersler için de genellikle tonguç tercih ediyorum.
Çok teşekkür ederimOrtaokul için; Sosyal bilgiler ve İnkılap tarihi derslerin de İsem yayın 'ın soru bankaları harika tavsiye ederim. Hız yayınları, karekök, okyanus yayınları da tüm dersler için kullanabirsiniz.
İlkokul için Arı yayınlarının defter şeklinde ki kitapları çok iyi.. Detaylı bir anlatım şekli var.
Online kurs maalesef bilmiyorum. Ama ingilizce için kesinlikle özel ders diyorum. Matematik için de aynı şekilde. Temeli sağlam olsun istiyorsanız bu iki dersten özel ders aldırılmalı. Kurslar, dershaneler pek işe yaramıyor.Tesekkur ederim. Yardimci diyecektim.
Ingilizce için online kurs önerir misiniz peki?
Çok teşekkür ederimOnline kurs maalesef bilmiyorum. Ama ingilizce için kesinlikle özel ders diyorum. Matematik için de aynı şekilde. Temeli sağlam olsun istiyorsanız bu iki dersten özel ders aldırılmalı. Kurslar, dershaneler pek işe yaramıyor.
Çok teşekkür ederimYerli yayinlar için Tonguc. İngilizceyi bilmiyorum maalesef.
Çok teşekkür ederimIngilizce icin bee publishing joyful english her seviye bir harika.
Çok teşekkür ederimBu yila kadar bir etud merkezinde yoneticiydim.ortaokulda Fen bilimleri sosyal bilimler ve Turkce icin canta yayinlarini tavsiye ederim. Bilhassa fen bilimleri yazari fatih gizligider in yayinlarini ve urunlerini cok begeniyorduk. Matematikte tam oturmus basarili bir yayin bulamamistik. Yoneticiligi biraktigim icin son durumu bilmiyorum.Ingilizce more and more u begeniyorduk. Din kulturunde herhangi bir yayin olabilir. Geneli ayniydi cunku
Çok teşekkür ederimErkek kardesim icin babam ortaokulda da lisede de tonguc alirdi. Gercekten faydali kitaplar. Brans ogretmeni olsaydim mutlaka tonguc aldirirdim ben.