- 8 Ağustos 2011
- 10.794
- 4.447
- 448
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
destiny555
belki yardımcı olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okulöncesi öğretmeniyim. Bizim de meslek lisesinden gelen stajyerlerimiz var. Öncelikle bölümünü sevmesi lazım. Sevilmeden yapılacak bi iş değil. Bence düz liseye göre önü daha açık. Kendi istemiyorsa zor ama.Selam kızlar 10. Sınıfa giden kızım var.kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okuyor.teogda anadolu lisesini kazanmıştı.ders çalışmadığı icin 9.sınıfa giderken sınıfta kaldı.bende mecbur ikinci defa kalmasın diye meslek lisesine verdim.Allaha şükür sorunsuz birşekilde tesekkür belgesiyle çocuk gelişimi bölümünü kazandı.şimdi tutturdu düz anadolu lisesine gitmek istiyormus.meslek lisesinde üniversite kazanamam beni anadolu lisesine naklimi alın diye tutturdu.çok ders çalışmasınıda sevmiyor tekrar sınıfta kalmasından korkuyoruz.komsumuzun kızının gittigi okuluna gitmek istiyor.onunda biraz etkisi var.meslek lisesinde 11 ve 12.sınıfta meslek ağırlıklı göreceklermiş.12.sınıfta haftanın iki günü okula gideceklermiş.meslek liselerinde ek puanda kalkmış.sizce meslek lisesinde üniversite kazanmaları açısından önleri kapalımı.naklimi alın diye tutturdu.bu okulda başarılı diğer okulda nasıl olur bilmiyorum.pişman olup geri dönmeye kalkarsak çocuk gelisimi icin sırada bekleyen çok kişi var.kızımın yerine başkası gelecek ve bizim şansımız kalmıyacak.sizce sizce üniversite için meslek lisesi yeterlimi.
İyi de kızınız zaten 9. Sınıfta kalmış meslek lisesine geçmiş. Şimdi tekrar Anadolu lisesine geçmek istiyor. Yine kalmayacağı ne malum. Çocuk oyuncağı mi bu? Kazandığı Anadolu Lisesini hakkını verememiş zaten. Arkadaşının ailesiyle gorusup kafalarına göre iş yaptıklarını ve arkadaşının onu etkilediğinden bahsedin. Hem arkadaşı gececekse geçsin. Ne demek sen git ben de peşinden gelirim. Yapboza dondurmuş işi.Selam kızlar 10. Sınıfa giden kızım var.kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okuyor.teogda anadolu lisesini kazanmıştı.ders çalışmadığı icin 9.sınıfa giderken sınıfta kaldı.bende mecbur ikinci defa kalmasın diye meslek lisesine verdim.Allaha şükür sorunsuz birşekilde tesekkür belgesiyle çocuk gelişimi bölümünü kazandı.şimdi tutturdu düz anadolu lisesine gitmek istiyormus.meslek lisesinde üniversite kazanamam beni anadolu lisesine naklimi alın diye tutturdu.çok ders çalışmasınıda sevmiyor tekrar sınıfta kalmasından korkuyoruz.komsumuzun kızının gittigi okuluna gitmek istiyor.onunda biraz etkisi var.meslek lisesinde 11 ve 12.sınıfta meslek ağırlıklı göreceklermiş.12.sınıfta haftanın iki günü okula gideceklermiş.meslek liselerinde ek puanda kalkmış.sizce meslek lisesinde üniversite kazanmaları açısından önleri kapalımı.naklimi alın diye tutturdu.bu okulda başarılı diğer okulda nasıl olur bilmiyorum.pişman olup geri dönmeye kalkarsak çocuk gelisimi icin sırada bekleyen çok kişi var.kızımın yerine başkası gelecek ve bizim şansımız kalmıyacak.sizce sizce üniversite için meslek lisesi yeterlimi.
Soyle bir secenek aklima geldi. arkadasindan ayri baska bir okula tercih hakki sunun. Baska alternatifide kesin bir dille kabul etmeyin. O zaman niyetini gormus olursunuz. Dersler icinde hafta sonu kurslarini soyleyebilirsiniz. Bu arada bende kiz meslek mezunuyum ve universiteyi kazandim. Ama icimizde kalmasin ve ilerde sorun olmasin demek istemezseniz farkli okul secenegiyle anadolu lisesine gecmesine izin verirsen eger baktinizki olmadi ve sinifta kaldi acik liseden devam eder okuluna.. buda bir secenekCevabınız için teşekkür ederim.evet ders çalışmayı pek sevmiyor.o yüzden meslek lisesinde kalmasını istiyorum.ama şöyle birşeyde var kızımın dediği gibi meslek lisesinde gördüğü dersler üniversite için yeterli gelirmi gelmezmi.kafam çok karıştı.eğer kızım haklıysa ve biz buna engel olursak çok üzülürüm. Içendeki isteğin en çok üniversite içinmi ,komşunun kızı icinmi bir bilsem keşke, ona göre davranacağım.
Önleri kapalı olmasından ziyade yapabilecekleri diğer okula göre sınırlı diyelim aldıkları eğitim doğrultusunda, ha isteyen her zaman her şeyi yapar o da ayrı.Selam kızlar 10. Sınıfa giden kızım var.kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okuyor.teogda anadolu lisesini kazanmıştı.ders çalışmadığı icin 9.sınıfa giderken sınıfta kaldı.bende mecbur ikinci defa kalmasın diye meslek lisesine verdim.Allaha şükür sorunsuz birşekilde tesekkür belgesiyle çocuk gelişimi bölümünü kazandı.şimdi tutturdu düz anadolu lisesine gitmek istiyormus.meslek lisesinde üniversite kazanamam beni anadolu lisesine naklimi alın diye tutturdu.çok ders çalışmasınıda sevmiyor tekrar sınıfta kalmasından korkuyoruz.komsumuzun kızının gittigi okuluna gitmek istiyor.onunda biraz etkisi var.meslek lisesinde 11 ve 12.sınıfta meslek ağırlıklı göreceklermiş.12.sınıfta haftanın iki günü okula gideceklermiş.meslek liselerinde ek puanda kalkmış.sizce meslek lisesinde üniversite kazanmaları açısından önleri kapalımı.naklimi alın diye tutturdu.bu okulda başarılı diğer okulda nasıl olur bilmiyorum.pişman olup geri dönmeye kalkarsak çocuk gelisimi icin sırada bekleyen çok kişi var.kızımın yerine başkası gelecek ve bizim şansımız kalmıyacak.sizce sizce üniversite için meslek lisesi yeterlimi.