- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
Selam kızlar 10. Sınıfa giden kızım var.kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okuyor.teogda anadolu lisesini kazanmıştı.ders çalışmadığı icin 9.sınıfa giderken sınıfta kaldı.bende mecbur ikinci defa kalmasın diye meslek lisesine verdim.Allaha şükür sorunsuz birşekilde tesekkür belgesiyle çocuk gelişimi bölümünü kazandı.şimdi tutturdu düz anadolu lisesine gitmek istiyormus.meslek lisesinde üniversite kazanamam beni anadolu lisesine naklimi alın diye tutturdu.çok ders çalışmasınıda sevmiyor tekrar sınıfta kalmasından korkuyoruz.komsumuzun kızının gittigi okuluna gitmek istiyor.onunda biraz etkisi var.meslek lisesinde 11 ve 12.sınıfta meslek ağırlıklı göreceklermiş.12.sınıfta haftanın iki günü okula gideceklermiş.meslek liselerinde ek puanda kalkmış.sizce meslek lisesinde üniversite kazanmaları açısından önleri kapalımı.naklimi alın diye tutturdu.bu okulda başarılı diğer okulda nasıl olur bilmiyorum.pişman olup geri dönmeye kalkarsak çocuk gelisimi icin sırada bekleyen çok kişi var.kızımın yerine başkası gelecek ve bizim şansımız kalmıyacak.sizce sizce üniversite için meslek lisesi yeterlimi.