Bebek Beslenmesi öğretmen anneler süt izni acil !!!!!!!!!!!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

reyes1414

MAVİMSİ
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
87
0
86
43
Erzurum
branş öğretmeniyim sizin süt izinlerinizi isteğinize göre yaptılarmı ders programınızı ayarlatabildiniz mi sorun çıkaran idareler için nasıl bir yol izlediniz pazartesi başlıyorum lütfen yardım edin

canım benim müdürüm size süt izni yok diyo da başka bişey demiyo.ders programınıda ben yapıp verdim bana geri verdi.branş öğretmenleri seçecekmiş önce.6 aylık bebeğim var dedim,en azından öğleden sonraları bikaç günü boşa çıkaralım dedim,bakarız dedi.önce branşlar seçsinde dedi.ben ne anladım bu işten,ne süt izni veriyo nede ders programını yapmama izin veriyo.yarın belli olur heralde bakalım artık.umarım tüm emziren anneler için en iyisi olur..

sizin boş saatleriniz var ben sınıf öğrt okulumda tam gün sırf evim uzak diye evimi okula yakına taşıdım bizde nöbet bile yazıyorlar hemen

arkadaşlar öğretmenlerin süt izni yok.eğer branşçıysanız ders programınız size uygun bir şekilde ayarlanıyor,tabi eğitimi aksatmayacak şekilde.sınıfçıysanız yarım gün çalışanlara dönem seçme hakkı(sabah veya öğlen),tüm gün çalışanlarda ise öğle tatili izinden sayılıyor.böylece süt izni adı altında bir izin olmuyor.ben uzun süre ataştırdım netten sonuç budur arkadaşlar.

bunu bende biliyorum ama önemli olan idarenin bilmesi

ne demek yaaa,nöbet emrını yazılı olarak talep et daha sonra da gereklı yonetmelık maddesini ekleyerek görevi gerekçe göstererek kabul etmeyeceğini söyle.allah alllah yaa salak bu ıdarecılerın çoğu.kendı işlerine geleni ne biçim uygularlar ama anında.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…