öğretmen adayları, kpss eğitim bilimleri mi yoksa alan konuları mı daha zor????

öğretmenler ve adayları,kpss'de hangisi zor?

• Ankete Katılan
    12

limonzeytin27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
7
0
ya ben bir türlü eğitim bilimleriyle barışiamadaım gitti ya lütfen payalşırmısınız hangi konu daha zor size göre??? Türkçeciyim....

En az iki üç set eğitim bilimleri alın,herbirinin farklı soru ve çözüm tarzları olur.Konuları özümsemeye çalışın,kavramlara günlük hayatınızda karşılıklar bulun.Etrafınızdaki çocukları çok iyi gözlemleyin..Başarılar..

yani siz de mi eğitim zor diyorsunz

ya ben bir türlü eğitim bilimleriyle barışiamadaım gitti ya lütfen payalşırmısınız hangi konu daha zor size göre??? Türkçeciyim....

Eğitim bilimleri aslında sanıldığı kadar zor değil. ben size benim çalışma yöntemimi anlatayım. küçük boyuta bir defterim vardı eğitim bilimleri için. her dersi ayrı bölümlere ayırıp her konu için anahtar kelimeleri yazıyordum kısa kısa özetler vs. anahtar kelimeler eğitim bilimleri dersi için büyük kolaylık. çünkü sorularda genellikle o kelimelerle tüm sorular çözülüyor. bir de çalışacağınız dersleri birbiriyle bağlantılı olarak sıraya koyun. mesela gelişim psikolojisi dersini bitirmeden öğrenme psikolojisine başlamayın. şimdiden Allah kolaylık versin.

eğitim bilimlerinde 50 net falan yapabiliyorsan hiç çalışma derım ben alandan atanılıyor bunu bilir bunu söylerimeğitim %20 etkili neden calısasın kı gelişim öğrenme öyt caliş-ders sec en azından hepsıne calısma mesela program geliştırmeden 4 soru cıkıyor deger mı calışmya koca kıtaba %20 lık etkıleyecek bır kısma- deneme çöz ama alan daha onemlı p10 58 olup da alandan atanan arkadaslarım var

öğretmen olacaksınız tavsiyeye bak yazık.. az etki ediyormuş neden çalışasın ki işte sizin gibi eğitimden bi haber insanlar öğretmen olacak da öğrencilerine çalışın ne bulursanız okuyun diyecek.. peh..

konu sahibesi bence doğru tekniği kullanmıyorsun eğitim en kolayı bana göre neden dersen bildiğin psikoloji işte ya gayet günlük şeyler. tek sorun kavramların karışması onları da tek bir cümle ile ayırt edici özelliklerini yazabilirsin. ayrıca videolar var oralarda hocalar çok güzel günlük hayattan örnekler veriyorlar bol bol örnek görmen lazım

bana göre alan zor neden dersen fen bilgisi okuyorum fende 3 tane sayısal ders var ve hepsinin de onlarca konusu var formüller falan var ve her birinden sadece 10ar soru çıkacak. bari hangi konulardan çıkacak onu bilseydik yani

Canım sen okuduğunu anlamiyosun bence bi daha oku bakalım hiç çalışma mi demişim
Ben de fen bilgisi öğretmeniyim atandım demek ki bu işi biliyormusum
Bana kulak ver bence sen alandan da konu seç önce en iyi bildiklerine çalış soru garantile. Sonra çok soru çıkacak konulara bak.en son da kısa unitelere bak.onlardan soru çıkma olasılığı daha az olur. Tum kalbimle Başarılar dilerim.

daha ilk cümlede hiç çalışma demiş hiç çalışma mı demişim diyorsunuz hayret valla ayrıca bir çok danışman rehber anlamadığınız konulara ağırlık verin zaten yaptığınız şeyi neden tekrar çalışıp diğerlerini yapmamaya devam edesiniz ki der siz tam tersi demişsiniz. yani zaten öğretmenlik puanları düşük puanı tutmayan öğretmen oluyor atanmak işi bilmek değil ki mesele. bizim okulda da çenesi olan yüksek lisansa başlıyor direk

olan oldu zaten sonuçta

Alanın, puanında %50 etkisi var ve eğitim bilimlerinden daha kapsamlı, daha derin bilgiler barındırdığı için öncelik vermen gereken kısım kesinlikle alan konularıdır. Eğitim bilimleri zannedildiği kadar zor değil, gözünü korkutma sakın. Ben kpss zamanımda dershaneye gitmiştim arkadaşım ise evde kendi çabasıyla eğitim bilimlerine çalıştı ve o şu an antalyada görev yapıyor. Rakiplerine fark atacağın kısım alandır, eğitimi herkes yapıyor inan ki. Standart sapması yüksek olabilecek zorlu konulardan başla çalışmaya canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…