Öğretmen adayıyım ve işsizim

Hicoylesine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
17
6
Yeni mezun oldum. Diplomamı aldım. Formasyonumu geçen sene aldım. Sınava girdim ama ümitli değilim. Şimdilik sadece internetteki popüler iş bulma sitelerinden 3-4 tanesine cv hazırlayıp ilanlara başvurdum. 1 hafta geçti dönen olmadı. En az 2 yıl tecrübe istiyorlar. Tecrübeli olma imkanı tanımazlar tecrübe isterler. Sanki analarının karnından tecrübeli çıkmış kendileri. Kapı kapı dolaşıp cv mi bırakmam gerekecek şimdi benim? Malum yaz zaten, çoğu kurum kapalı değil mi? Ne yapmamı önerirsiniz? Moralim bozuk.

Kpss konusunda pes etme derim. Bende geçtim o dönemlerden belki 100 is başvurusu yaptım internetten neredeyse hiç biri dönmedi geri. Ogretmenlik dışındaki işlere bile başvuruyordum. 3 kez kpss ye girdim ve 3. Girişimde atandım. Artık canıma tak ettiği için varımı yokumu dersane sinav kitaplar bunlara harcadım. Emin ol branşım cok zor atanan branşlardan birisi. Rabbim yardımcın olsun

Kpss konusunda pes etme derim. Bende geçtim o dönemlerden belki 100 is başvurusu yaptım internetten neredeyse hiç biri dönmedi geri. Ogretmenlik dışındaki işlere bile başvuruyordum. 3 kez kpss ye girdim ve 3. Girişimde atandım. Artık canıma tak ettiği için varımı yokumu dersane sinav kitaplar bunlara harcadım. Emin ol branşım cok zor atanan branşlardan birisi. Rabbim yardımcın olsun
Hayirlisi olsun canim. Darisi basima insallah. Bu sene calisamadim, annem vefat etti. Olmadi konsantre olamadim. Yapamadim. Seneye insallah. Allah hayirlisini versin.

X