Sayısal öğrencisiyim 15 ders varKaç ders var ki 7 dersten kalmışsın. Sınıf tekrarı çok zor bu devirde, keşke gereken herkes sınıf tekrar etse, keşke sınıfta kalanlara öcü gibi bakılmasa.
Genel ortalamam şuan 51 evet edebiyattan kaldım bu yıl ama o sorumlu olur diye biliyorum öyle anlattılar ŞÖK olayı olur mu onu düşünüyorumgenel ortalaman kaç?
Edebiyattan kaldın mı ?
Her kalan öğrenci için şök olmuyor sanırım
Evet sorumlu oluraun o zamanGenel ortalamam şuan 51 evet edebiyattan kaldım bu yıl ama o sorumlu olur diye biliyorum öyle anlattılar ŞÖK olayı olur mu onu düşünüyorum
Genel ortalaman 50 yi tutuyorsa edebiyattan kalsan da sınıfı geçersin. Sadece sorumlu geçmiş olursun. Sene sonu ve başında edebiyat dersinden sorumluluk sınavına girersinGenel ortalamam şuan 51 evet edebiyattan kaldım bu yıl ama o sorumlu olur diye biliyorum öyle anlattılar ŞÖK olayı olur mu onu düşünüyorum
ŞÖK e kalır mıyım pekiGenel ortalaman 50 yi tutuyorsa edebiyattan kalsan da sınıfı geçersin. Sadece sorumlu geçmiş olursun. Sene sonu ve başında edebiyat dersinden sorumluluk sınavına girersin
Hayır ortalaman elliyi tuttuğu için kalmazsın ki artık şök yapılmıyor dye biliyorum. En azından benim çalıştığım okullarda şök kararıyla öğrencinin kalıp geçmesine karar verilmiyor. Disiplin veya başka durumlar görüşülüyor şök teŞÖK e kalır mıyım peki
Ben de toplam altı ders diye biliyordumOrtaöğretim ders geçme yönetmeliğinde ŞÖK yok. İlköğretimde yapılıyor. Arkadaşların dediği gibi ortalamaniz 50 yıl tutuyorsa bir üst sınıfa geçersiniz. Geçen yıldan varsa sorumlu olduğunuz dersler ve bu yıl sorumlu kaldığınız dersler toplamı beşten fazlaysa sınıf tekrarı yapmak zorundasınız.
Lisede şök ile geçme yok ki, ilköğretim de oluyor ortalamanız tuttuğu için geçmiş oluyorsunuZ Sınıfı edebiyat dersini vermeniz gerek.11.sınıfım Anadolu lisesindeyim ve 7 dersten kaldım ilk defa. Bir öğretmen tanıdığımız 5 dersten fazla dersten kalınırsa ŞÖK ile geçip geçmeyeceğin öğretmenler tarafından belli olur dedi bu doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?