- Konu Sahibi narikin_71
benim eşim öğretim üyesi işletme fakültesinde bende smmm ye hazırlanıyoruz branşımız aynı bana çok faydası oluyor mükemmel bir bilgisi var ve çok güzel anlatıyor kocacığımı seiyorum :lepi::lepi::lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yalnız mıyım...........................................
Arkadaşlar benim eşim de öğretim üyesi ve ben de işletme mezunuyum...Şu an Diyarbakır'dayız.Haziran ayı ile İzmir e üniversitemize geri döneceğiz.Ben de ALES sınavına hazırlanıyorum.Görüşmek ümidiyle...
2 yıllığına geldik buraya.Eşimin memleketi sayılır...Haziran da geri döneceğiz İzmir 'e...diyarbakır'da ne işiniz var ?:sm_confused:biz de oradaydık geçen sene eşimle hava üssünde askerlik yaptık!
2 yıllığına geldik buraya.Eşimin memleketi sayılır...Haziran da geri döneceğiz İzmir 'e...
izmir çok güzela.s bende geçmek isterdim ama eşim istemiyor seviyor buraları!kadrosu izmir'demiydi eşinizin?
Ben de geç görüyorum mesajlarını...Evet canım kadromuz İzmir'deydi.İstesek burada da kalabiliyoruz ama istemiyoruz.Çooook uzak geliyor bana....
kızlar esim değil ama ben öğretim görevlisiyim van yüzüncü yıl ünv teydim oğlum olunca bıraktımm uzun süre seneye tekrar baslıcammm
mrb canımm hayır canım esimin görevi gereği bende onun tayın olduğu yere gidebiliyorumm afyon kocatepede baslıcammm insallah
muhasebe canımm evet zor malesefffff
selamm canım...opuyorumnanaktanyakında eşim olacak ama henüz araştırma görevlisi.