• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretim Görevlisi Eşleri

narikin_71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
60
0
86
Kırıkkale
benim eşim öğretim üyesi işletme fakültesinde bende smmm ye hazırlanıyoruz branşımız aynı bana çok faydası oluyor mükemmel bir bilgisi var ve çok güzel anlatıyor kocacığımı seiyorum :lepi::lepi::lepi:

ben yalnız mıyım...........................................

benim eşimdea.syalnız değilsin bende işletme mezunuyum ve smmm.yi düşünüyordum şu anda evde çocuğumu büyütüyorum:ecrin_bebek:eşim çok yoğun bana pek yardımcı olamıyor şu sıralar valla vize sonuçlarını bile birlikte okuduk ben yardım ettimkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar benim eşim de öğretim üyesi ve ben de işletme mezunuyum...Şu an Diyarbakır'dayız.Haziran ayı ile İzmir e üniversitemize geri döneceğiz.Ben de ALES sınavına hazırlanıyorum.Görüşmek ümidiyle...

Arkadaşlar benim eşim de öğretim üyesi ve ben de işletme mezunuyum...Şu an Diyarbakır'dayız.Haziran ayı ile İzmir e üniversitemize geri döneceğiz.Ben de ALES sınavına hazırlanıyorum.Görüşmek ümidiyle...

diyarbakır'da ne işiniz var ?:sm_confused:biz de oradaydık geçen sene eşimle hava üssünde askerlik yaptık!

izmir çok güzela.s bende geçmek isterdim ama eşim istemiyor seviyor buraları!kadrosu izmir'demiydi eşinizin?

Ben de geç görüyorum mesajlarını...Evet canım kadromuz İzmir'deydi.İstesek burada da kalabiliyoruz ama istemiyoruz.Çooook uzak geliyor bana....

Ben de geç görüyorum mesajlarını...Evet canım kadromuz İzmir'deydi.İstesek burada da kalabiliyoruz ama istemiyoruz.Çooook uzak geliyor bana....

valla ben olsam bende izmiri tercih ederdim a.sgerçekten uzak oralar sen nereliydin bu arada?:sm_confused:

kızlar esim değil ama ben öğretim görevlisiyim van yüzüncü yıl ünv teydim oğlum olunca bıraktımm uzun süre seneye tekrar baslıcammm

kızlar esim değil ama ben öğretim görevlisiyim van yüzüncü yıl ünv teydim oğlum olunca bıraktımm uzun süre seneye tekrar baslıcammm

merhaba hoşgeldina.s.!tekrar van'da mı başlayacaksın göreve? bölümün neydi?:sm_confused:çocuk olunca gerçekten bir süre hayat akışını değiştiriyor!a.s

mrb canımm hayır canım esimin görevi gereği bende onun tayın olduğu yere gidebiliyorumm afyon kocatepede baslıcammm insallah

mrb canımm hayır canım esimin görevi gereği bende onun tayın olduğu yere gidebiliyorumm afyon kocatepede baslıcammm insallah

çok iyi eş durumundan gidildiğini bilmiyordum:sm_confused: üniversitelerde!afyon sanırım daha iyidir gerçi vanı da bildiğim söylenemez!:uhm:

evet canımmm sadece zatenn askeri personel eslerine var bildiğim kadarıylaa hepsine yokk yaniii

sizin bölüm neydi?bu arada sizin işiniz zor tayincilik sürekli yorar insanı!:1no2: bizde yazın döndük askerden!....

arkadaşlar benim bulunduğum ilçede arkadaşlar arasında Türkiye de bir köy okuluna kırtasiye yardımı yapmaya karar verdik. şehir olarak ta Başkentimiz Ankara da bir köy okuluna kırtasiye yardımı toplama kararı aldık. ama hangi köy ve okul olacağı henüz belirlenmedi. ben size hangi köy olduğunu buradan daha sonra duyuracağım kırtasiye yardımlarının gideceği adreside vereceğim. eğer sizde yardımcı olmak isterseniz buradan bu konuyu takip ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.

(( konuyu takip edeceğiniz yer---satıyorum/arıyorum---arıyorum__ BAŞKENTİMİZ ANKARADA BİR KÖY OKULUNA KIRTASİYE YARDIMI))

yardım kolilerinin üzerinde kadınlar kulübü olarak yazacaktır. yardımların ulaştığı yerden yardım kolilerinin resimleri buradan gösterilecektir

muhasebe canımm evet zor malesefffff

eşimde muhasebede!a.s şu an doktorasını yapıyor!hayırlısıyla bitse rahatlayacağız :Saruboceq:üniversite, yüksek lisans,askerlik derken sıra doktoraya geldi :bbo:hepsini beraber yaptıkkafamçokkarıştı yoruldum vallahi birde arada çocuk yaptık!hihoyyytakademisyenlik de zor hakkıyla yapabilirsen! sürekli çalışmak lazım!...

Back