• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğrenim kredisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
arkadaslar ogrenım kredısı almıştım ve bıttı ...
adresım degıstı benım

gerı ödeme ne zaman ve nasıl oluyoor bılen varmı?
:uhm:

ah canım anlatayım sana.parayı alırken çok iyi ama ödemesı çoook zoor.ben okul bıttıkten 2 sene sonra kagıt geldı bana ve ödeme 3 aydan 3 aya 640tl takssıtlıydı.tabı bu ön lisans ıcın gecerlı bır taksıt.lisans ıcın bılemıyorum ama.bırde ıkı sene sonunda hala işe gırmedıysen ssk da baslangıcın yoksa bu süreyı yanı gerı ödemeyı bıraz daha uzatabılıyosun.dılekce yazıyosun kredı yurtlar kurumuna ordakıler senı yönlendırıyor.ve ıstersen süreyı uzatabılıyorsun .umarım yardımcı olabılmısımdır.

çok tşkler canım.. bende heme odeyım bıtsın gıtsın ılerde karsıma cıkmasın ıstıyorum :)
suanda ssklı calısan görunuyorum ben ...

Benım de ogrenım ve katkı kredısı bıttı bu Ekımde arkadaslar. Google a ogrenım ve katkı kredı no sorgulama dedım ve once onları not ettım.Ikıncı bır google a ogrenım ve katkı kredı gerı odeme dedım ve cıkan bolumlere numaralarımı gırdım.Ogrenım kredısı 6645 tl,katkı kredisi ise 248 tl. 2010 un ekımınde baslıyor odeme ve uc ayda bır 867 verıcekmısım ogrenım ıcın,katkı ıcınde uc ayda bır 32 tl.Nasıl odıcez bakalım

bak ben de bunu sordum işte ... demek böyle bir başlık varmış... ben görmemişim :)

ya arkdaşlar öğreciyken ne güzel geliyor almak ama şimdi kara kara düşünüyosun nasıl öderim die
benim toplam borcum 7200 tl daha zmn var 2010 aralıkta başlicak 3 aydan 3 aya 900 küsür ödicekmişim..ama yinede insanın canını sıkıyor..bu işsizlikte aldığın maaş kadar ödeme yap..az bi zmnda değil 2 yıla yayıyolar sanırım..:((
off çalışmıyorumda nasıl ödenir bilmiyorum..benim merak ettiğim peşin yatırdığın zmn bu miktar da ne kdr düşme oluyor..aranızda böle yapan arkdaşlar varmı??

bıyolog
bnım de oyle yaa
napacaz bu ödemelerı ....

hiç ama hiç bilmiyorum inan :))
şaka gibi geliyo bana ödemekten başka çıkar yolu yok

ya kzlar bende öğrenim kredisi alıom geri ödemeli okulum bu sene bitti ama baa hala para yatıyo hesabıma ne yapacagım kendi kendine kesdiliyormu o yoksa benm bidirmemmi gerekio ünivrs,te 1 dew ocakta baslamıtık almaya bilen varsa banada söölesin

canım benimde normalde geçen yıl ağustos ta bitmesi gereken kredi ekime kdr yattı vew bende çektim o parayı hiç düşünmeden:(( şu zmna kdr bi sorun yoktu yalnız dün eve postalanmş bi belge gelmiş bu krediyle ilgili adres değişikliği yapmadığım için eski oturduğum eve gelmiş bugün gidip öğrenicem ne olduğunu eğer benim çektiğim o fazlalıksa ki umarım değildir bi şeklide ödemeye çalışıcam
ama sana benden sölemesi acele etme derim..sonra acısını çıkarırlar
ben bi öğreniyim bakarım neyin nesiymiş yazarım buraya :))

ah şu öğrenim kredisini almaz olaydım. aklınız varsa almayın. geri ödemem aralıkta başlıyor, 3 aylık 900 küsür. mahvoldum. 2 sene o parayı biriktirsem kendime araba alırdım. aptal kafamı duvarlara vurasım var

benm şimdi görünen borcum 6 kusur milyar bakam nolcek ya yedik yedik iyiydi ama ödemesi avr ama ben hep kitap aldım bölümüm gereği yaa ne edem ödeyecez bi şekilde

4 yıllık bir bölüm için sen istediğin parayımı alıyorsun yoksa onlarmı sana veriyor benim hiç bir bilgim yok bende almayı düşünüyorum

4 yıllık bir bölüm için sen istediğin parayımı alıyorsun yoksa onlarmı sana veriyor benim hiç bir bilgim yok bende almayı düşünüyorum

ya senelık olarak basvuruyorsun yada toplam 4 senelık ımzalıyorsun öleydı en son.

baktım bu ay vermemiş yani bitmiş anlaışılan şimdi geri ödemesi var oy oy

Back