- Konu Sahibi ressamderya
kızlar başlığı açmıştım da konu taşınınca unutuvermişim :roflol: neyse ben de 2006 da mezun oldum.2008 de ödemeler başladı.ee halen atanamadım.kredi de faize bindikçe binmeye başladı.nişanlımın başına geldiği için korktum.faizler bi süreden sonra ikiye katlanıyor.aylık faiz günlük faiz oluyor.canınızı sıkmak istemem ama ne yazıkki böyle bir durum var.hepimiz o krediyi alırken geri ödemesi olduğunu biliyorduk.zaten bu krediyi alanlar da ne yazıkki ihtiyacı olanlar...
Allahtanki yapılandırma diye borç affı çıktı kızlar...borcunuzu yapılandırınca en azından faiz işlemiyo ve sizin isteğinize göre ödeme planı oluşturuluyor.tek kötü tarafı bir ayy geciktirseniz yapılandırmanız geçersiz oluyor ve paranın hepsini sizden tahsil ediyorlar.şimdi bi görseniz bi itinayla ödüyorumki Allah unutturtmasın borcumu yatırmayı yani...bu arada aynen hükümet anlayışları gibi kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar....
Allahtanki yapılandırma diye borç affı çıktı kızlar...borcunuzu yapılandırınca en azından faiz işlemiyo ve sizin isteğinize göre ödeme planı oluşturuluyor.tek kötü tarafı bir ayy geciktirseniz yapılandırmanız geçersiz oluyor ve paranın hepsini sizden tahsil ediyorlar.şimdi bi görseniz bi itinayla ödüyorumki Allah unutturtmasın borcumu yatırmayı yani...bu arada aynen hükümet anlayışları gibi kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar....