Ben de tecrübeli değilim de acaba bir şeye üzülünce mi yapıyor?
Tepki mi veriyor acaba?
Gitmek istememesi de tepki olabilir mi?Altına kaçırmasına okeyim evet üzülünce yapıyor bence elbise almıştım beğenmedim diye kendini yerlere attı ama gitmiycem diye diretmesini anlamıyorum bilerek tutuyor
Tek çocuk aşırı üstüne düşüyoruz 3 yaş sendromunda her şeye muhalif ne dese tamamım geçen parkta yaptı aynısını bide kakasını da yapmış ve hiç bi şey demiyor noldu diye bakınca anladım bebek arabasıyla inmiştik ceketini koydum altına eve kadar araba pis olmasın diye ceketim pis olucak diyo farkında da yani neden bi anda böyle oldu köyden geldik anneanne diye bi hafta ağladı o zaman çok üzüldü ama böyle yapmadı şimdi yapıyorHani böyle anlatıyoruz ya; “tuvaletin gelince tuvalete gidelim,çamaşırın kirlenmesin” diye.
O da tam tersini yapıp kirletip onunla ilgilenmenizi istiyor galiba.
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.Tek çocuk aşırı üstüne düşüyoruz 3 yaş sendromunda her şeye muhalif ne dese tamamım geçen parkta yaptı aynısını bide kakasını da yapmış ve hiç bi şey demiyor noldu diye bakınca anladım bebek arabasıyla inmiştik ceketini koydum altına eve kadar araba pis olmasın diye ceketim pis olucak diyo farkında da yani neden bi anda böyle oldu köyden geldik anneanne diye bi hafta ağladı o zaman çok üzüldü ama böyle yapmadı şimdi yapıyor